VIDEO: Skok Rasima Ljajića u publiku na predizbornom skupu hit na društvenim mrežama

Društvenim mrežama širi se video-snimak na kojem se vidi kako Lider SDP-a i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić skače u publiku sa bine.
VIDEO: Skok Rasima Ljajića u publiku na predizbornom skupu hit na društvenim mrežama
Foto: Screenshot
Sve se odigralo na kraju jednog predizbornog skupa u Novom Pazaru.
 
Srpski ministar trgovine, turizma i telekomunikacija je uhvatio zalet i bacio se u publiku koja ga je s oduševljenjem dočekala.
 
Kako je rekao, ponela ga je atmosfera.
 
"Oni su me zvali da skočim, rukama su mi davali znak, ajde dođi, verovatno su mislili da se neću usudititi. Ali, mene je ponela neverovatna atmosfera na skupu, tako da sam samo ostavio telefon sa strane i skočio. Nisam ni razmišljao da li će me uhvatiti ili ne. Bilo je neverovatno večeras na skupu, toliko mladih je bilo, toliko je bilo pozitivne energije... Pravo da vam kažem, uželeo sam se skupova, a sve me je to iznenadilo jer su skupovi i na neki način u današnje vreme prevaziđeni", rekao je Ljajić.
 
  • tarzan

    18.06.2020 19:13
    fake
    Pogledajte video, u publici ga čekaju 5-6 ćelavaca od dva metra. Znao je on da neće završiti na patosu.
  • Zabrinuta

    18.06.2020 16:17
    O, Bože
    Neverovatan tip, šta sve može: da odsluša uvrede od Vučića, da zaboravi bivše saradnike, da ovlasti oca da može uvesti sve iz Turske, da tapše onom koga bi trebalo pljunuti...
  • Miša

    18.06.2020 15:38
    24 minuta
    Jedva čekam Kesića u Subotu ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.