FOTO: Jutka glasao, policija još ne može da ga pronađe i privede

Milutin Jeličić - Jutka, bivši predsednik opštine Brus i nosilac liste GG "Za moderan Brus" na lokalnim izborima, glasao je danas na biračkom mestu Dom kulture u Brusu, javile su danas "Novosti".
FOTO: Jutka glasao, policija još ne može da ga pronađe i privede
Foto: Screenshot
Jeličić se nije pojavio 10. i 19. juna pred Osnovnim sudom u Kruševcu, gde odgovara zbog polnog uznemiravanja i nedozvoljenih polnih radnji prema bivšoj saradnici Mariji Lukić.
 
Tužilaštvo je u petak na ponovljenom glavnom pretresu zatražilo pritvor za optuženog, uz obrazloženje da očigledno izbegava da se pojavi na sudu. Na pretprošlom pretresu, sudija Aleksandar Kocić doneo je odluku o privođenju optuženog, ali ga policija nije našla na adresi.
 
 
Oštećena Marija Lukić izjavila je da je i u četvrtak, dan pre suđenja, videla optuženog, kao i da on aktivno učestvuje u kampanji u Brusu i okolini. Očekuje se i da vrlo vrzo bude zakazan i novi pretres kako bi se postupak protiv Jutke konačno i završio.
 
Krivičnu prijavu je protiv njega kruševačka policija podnela još u martu 2018.
  • zeka

    21.06.2020 17:33
    mocvara
    od drzave
  • Stanoje

    21.06.2020 17:28
    @Ivana

    Podrška tvojoj majci, a ovo je jedan od mnogobrojnih primera korumpiranih pravosudnih organa. Jure babe po pijacama a za Krušik, Jovanjicu, objekat na Kopaoniku, Babićev udes, brata Brnabićeve...... nesmeju da pisnu.
  • Sir Nose

    21.06.2020 17:04
    U Srbiji sve veci cirkus,ali nikako smesan!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.