Čedomir Jovanović nije osvojio ni jedan odsto glasova

Koalicija koju predvodi Liberalno demokratska stranka Čedomira Jovanovića LDP na upravo završenim parlamentarnim izborima i prema preliminarnim rezultatima, osvojila je 0,3 odsto glasova.
Čedomir Jovanović nije osvojio ni jedan odsto glasova
Foto: Twitter
"Koalicija za mir", koju pored LDP čini još devet pokreta i stranaka, tako nije uspela da osvoji ni blizu tri odsto glasova, koliko je potrebno za ulazak u Skupštinu Srbije.
 
Ovu koliciju čine LDP, Tolerancija Srbije, Bošnjačka građanska stranka, Stranka Crnogoraca, Vlaška narodna stranka, Liberalno demokratski pokret Vojvodine, Udruženje Jugoslovena u Srbiji, Akciona mreža asocijacija i romskih organizacija, Udruženje građana "Rumuni Homolja" i Skaska.
  • MOSKVA

    29.06.2020 00:36
    JOVANOVIC
    E NARODE SRBIJE: KAKO STE VI NAIVNI ; Kako se ne osvestite i malo razumno razmislite ,da ova politika koju sad upravlja Vucic ce vas da dokrajci.Taj gospodin Jovanovic uvek prica o buducnosti Srbije i vashe dece ,o miru i slobodi.Pitajte majke na Kosovu dali bi one dale Kosovo ,Ili vratile svoju decu sto su izgubile za vreme rata ????? Normalno da bi sve dali da imaju svoju decu kraj sebe.Jedno nemozete svatiti da GS Jovanovic se bori za vas a ne mene koja zivim u stranim zemljama i nisam Srpkinja .Covek je zasluzio fotelju Presednika .Daj osvestite se i gledajte napred vashu buducnost ,i drugi put razmislite dobro koga ce te glasati.Sad momemtalno vidim crno za Srbiju ,za vas dragi citatelji ,zelim vam sve naj bolje ,Cedomir Jovanovicu ,da ima nekoliko kao vi RESPEKT daleko bi dogurala SRBIJA.
  • Voja

    25.06.2020 15:15
    Procenat
    Kada se cenzus ne pređe nikakve razlike da li je 0.3 ili je 2.9%...
  • Peconijevi Telohrani

    22.06.2020 11:39
    Reality Show
    Ceda i Vojvoda Seselj sada mogu da se posvete Realiti show na Pinku, svakako ne izlaze iz njihove zgrade!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.