Sasvim druga priča nastavlja sa aktivnostima: Da vlast čuje glas svih Novosađana

Grupa građana "Sasvim druga priča" saopštila je da će nastaviti sa svojim aktivnostima kao organizacija civilnog sektora kako bi što više uticala na popravljanje kvaliteta života u Novom Sadu.
Sasvim druga priča nastavlja sa aktivnostima: Da vlast čuje glas svih Novosađana
Foto: 021.rs

Podsetimo, na nedeljnim izborima za gradski parlament oni nisu dobili dovoljno poverenje Novosađana, pa su izbore završili ispod cenzusa potrebnog za učestvovanje u radu lokalne skupštine.

"Nadali smo se da ćemo biti prva grupa građana, bez kupovine glasova i ičije pomoći, koja će preći cenzus. Tužni smo zbog toga što naš trud, ideje, enegrija i želja za promenom u gradu, za koji i dalje mislimo da se vredi boriti, nisu dovoljno prepoznati. Čestitamo svima koji su prešli cenzus i želimo im da naš grad u naredne četiri godine vode najbolje što znaju. Da urade sve za dobro Novog Sada i da svađe i uvrede konačno prestanu", saopšteno je iz "Sasvim druge priče".

Oni su još jednom podsetili na svoje ciljeve iz predizborne kampanje, a za koje smatraju da se vredi boriti - izgradnju i opremanje Gradske bolnice, subvencije za bicikliste, besplatne vožnje za one koji čitaju u gradskom autobusu i jeftinije cene karata, uspostavljanje redovnih avio linija sa aerodroma na Čeneju, sadnju novih 50.000 stabala, besplatan ulaz na Štrand, izgradnju groblja kućnih ljubimaca, postavljanje pametnih semafora i pametnih kanti za smeće...

"Niti su ovo neke ekskluzivne ideje niti ćemo se ljutiti ako se bilo šta od ovoga realizuje. U naredne četiri godine nastavićemo da delujemo na dobrobit Novog Sada i njegovih žitelja. Pozivamo vas na komunikaciju, da nam predlažete i pomažete i da bez obzira što nismo u parlamentu primoramo vlast da čuje glas svih Novosađana. Do tada, nastavićemo da kao organizacija civilnog sektora pokušavamo da utičemo na popravljanje kvaliteta života u našem gradu", zaključuje se u saopštenju.

  • Mirko

    24.06.2020 01:01
    Ovo je dobro
    Svo uvazavanje al svi znamo cija su prica.
  • NS

    23.06.2020 23:39
    Zbog ovih lepih komentara i ljudi koji su ih pisali, podrške koju dobijate, za ovaj grad još ima nade i zato ljudi, iz Priče, ne odustajte! Mora doći i vaše vreme!
  • Miki

    23.06.2020 23:11
    Šteta
    Nije nam problem što je većina ove liste sačinjena od članova SNSa. Nažalost ovo je još samo jedan providan projekat SNSa za jednokratnu upotrebu. Aerodrom u Čeneju hahahaahah

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.