Celo selo kod Vranja glasalo za Savez vojvođanskih Mađara

Savez vojvođanskih Mađara treći je po broju glasova na parlamentarnim izborima u Vranju, objavio je portal InfoVranjske.
Celo selo kod Vranja glasalo za Savez vojvođanskih Mađara
Foto: 021.rs
Lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" dobila je najveći broj glasova - 25.187, druga je koalicija Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije sa 5.836 glasova, a treći Savez vojvođanskih Mađara sa 1.265 glasova.
 
Kako pišu InfoVranjske, za SVM je glasalo čitavo selo Neradovac i deo glasača koji glasaju u Osnovnoj školi "Dositej Obradović".
 
Inače, SVM je na parlamentarnoj listi bio na četvrtom mestu, dok je na četvrtom mestu na listiću za lokalne izbore bila Srpska desnica, koja je bila druga po broju osvojenih glasova na lokalnim izborima. 
  • stara čukarica

    30.06.2020 14:15
    kdusanka@hotmail.com
    Vranjanci u inat, neće jedne, druge pa onda lepo zaokruze Madjare, naš narod je za izmisliti!!!
  • JivaNS

    30.06.2020 12:25
    Djarme
    A u vojsci su iz tih krajeva, Vranje, Bujanovac sve nas Vojvođane zvali Madjari, pa je tako jednom Crnogorcu iz Topole, Bačke ostao nadimak Djarma!?
    Rambo Amadeus je u pravu, prvo neki IQ test, pa onda možeš na izbore. Pa svaki vo može da glasa (Saramago)
  • need for speed

    30.06.2020 09:21
    Ispašće p
    Ispašće Pastor p... ako u Vranje ne pošalje par Mađara da učestvuju u sednicama gradske skupštine i zatraže prevodioca za Mađarski i dvojezičke table sa imenima ulica! Čisto radi zaj... i učenja pameti nesposobnih desničara. Gde li će prevodioca da nađu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.