Vučić: Nova Vlada do 21. avgusta, biće značajnih promena

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će od 15. ili 16. jula krenuti u konsultacije o sastavu nove Vlade Srbije i da očekuje da Vlada bude formirana do 20. ili 21. avgusta.
Vučić: Nova Vlada do 21. avgusta, biće značajnih promena
Foto: 021.rs
On je najavio da će u sastav prvo primiti manjinske stranke, a zatim i druge političke opcije.
 
Vučić je rekao da će biti značajnih promena i u Vladi i u ministarstvima, kao i promena u zakonima. 
  • Mile

    19.07.2020 22:44
    SNS
    Lista Aleksandar Vučić - ZA NAŠU DECU izvinjavam se lista Aleksandar Vučić - ZA NAŠE PENZIONERE menja politiku non stop tek je za bake i deke, a onda za decu. Škole "uredne" klupe i stolovi polomljene razvaljeni prozori itd. Ima još ali da ne nabrajam jer ako bi nabraja potrošio bi sve moje lepe godine. Penzija nije najmanja 350 €, nego 100 €. Nije najmanja plata 500 €, nego 200€. Zdravstvo 0 kaže ulaže u zdravstvo vidim jedva da imamo šta. Maske koštale 20 dinara, a sada pojeftinile na 120 dinara. A dobili džabe. I onda Socijalistička partija Srbije ne valja bilo je bolje u Miloševićevo vreme 100 posto. On je bio školovan čovek ali je došao na vlast u najteže vreme.
  • tr674

    08.07.2020 10:38
    Vi koji lupate minuse ne zaboravite da vase ime stoji negde u nekom registru SNS-a
  • Hedona

    07.07.2020 23:52
    Vlada
    Nove mere koja vlada želi da primeni su takve da sačuvaju našu državu. Nova vlada je što pre potrebna. Sbija danas ima predsednika kojem je stalo do interesa naroda i države.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.