Brnabić: SNS ima izuzetno kvalitetne ljude, na raspolaganju sam stranci, državi i građanima

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da ne razmišlja o mestu premijera, te da će o mandataru odlučiti predsednik Republike, a da je ona uvek na raspolaganju stranci, državi i građanima.
Brnabić: SNS ima izuzetno kvalitetne ljude, na raspolaganju sam stranci, državi i građanima
Foto: 021.rs
"Ne bavim se time, već se bavim drugim poslovima. Odlučiće čovek koji ima ustavna ovlašćenja, predsednik države Aleksandar Vučić, koji će dati ime mandatara, a stranka koja je okosnica većine u skupštini treba da glasa za tu vladu i mandatara", rekla je Brnabić na pitanje u vezi sa formiranjem nove vlade.
 
Brnabić je istakla da je lično ponosna što njena stranka, SNS, ima izuzetno kvalitetne ljude.
 
"Znam nekoliko osoba koje bi bile dobri predsednici vlade. Ja sam na raspolaganju predsedniku Vučiću, stranci, državi i građanima, a o tome će odlučiti čovek koji ima ustavna ovlašćenja za to", rekla je Brnabić.
  • Milisav

    15.08.2020 20:38
    Ma koje kvalitetne ljude možda ove iz novog sada što sve živo pokradoše ovde, kakav kvalitet samo otimačina, vi prvo treba da se obračunate sa najvećim lopužama u svojim redovima pa onda ostalo da radite, a novi sad je tu prvi sa Bocarom i kompanijom
  • Mučenik

    12.08.2020 09:55
    KAKAV TAKAV, LEP JE?
    Skoro dva meseca prođoše od izbora, ΛV kida i lomi oko dva koncepta buduće vlade. Preterue sa sekiracijama i kidanja svoje savesti. Do sada je formitrao vladu, a ne mandatar, s kojom on on dirigovao, odluke je vlada donosila onako kako to on naredi i zahteva, a ne kako članovi marionetske vlade misle kako treba i šta je povoljno. ΛV ume da zamajava narod sa onim što želi da čuje i zamajava ga sa bilo kakvim nebulozama, jer ga zanimaju ljudi, kako će shvatiti situaciju u Srbiji, Evropi i svetu. Stvarno naroda zanima kako da preživi i ishrani i isškoluje decu, jebe se njemu za Vučkovu Evropu i svet. Do sada ministri su bili marioneti, ništa od njih nije zavisilo, oni su bili samo piuni bez glasa i stasa, a sve je radio njihov tvorac. Sada ga muči ono što nema leka, a biće ono što je bilo i do sada, radi Šešeljeva radikalno napredna škola. On je već izabrao figure ministara, tu nema brige mandatar, a i da ima, ko ga pita. Vođa i na dalje če nastaviti da radi dnevno više od 24 sati, bez spavanja i odmaranja. Još pljuvače po nepostojećoj opoziciji i samomislećih građana. Nema šta oni da misle, sve misli, zna se ko, a ko ne zna, to je on bez konkurencije i dosluhu, sve on zna, ume i vredno radi. On če biti ministar svih ministarstava, on je već država, policija, vojska, sudija, kadija. U njemu ključa ono od Luja IV …”L'état (Serbia), c'est moi”… I kraj, priči!
  • Perica

    11.08.2020 10:29
    Jovica
    Najefektniji komentar dosad ...... samo je zaboravio da napise "No comment"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.