Raspisan konkurs za uređenje manjih urbanih celina

Fondacija "Novi Sad 2021 - Evropska prestonica kulture" raspisala je konkurs za finansiranje projekata uređenja manjih urbanih celina u Novom Sadu i opštinama Irig, Beočin i Sremski Karlovci.

Konkurs pod nazivom "Nova mesta - Mikrogranting" vredan je pet miliona dinara i namenjen je udruženjima građana i stambenim zajednicama sa područja Novog Sada i navedenih opština.

Predstavnici građana tako mogu da predlože da se finasiraju projekti postavljanja novog urbanog mobilijara (klupe, korpe za otpatke, držači za bicikle, zaštitni stubići i slično), ozelenjavanja, uređenja i čišćenja prostora, uređenja površina za rekreaciju, itd.

Projekti će se pojedinačno finansirati sa maksimalno 350.000 dinara, a prijave se šalju do 20. maja.

Oni koji uđu u uži izbor biće pozvani na razgovor sa predstavnicima stručne komisije, dok će odluka o dobitnicima biti objavljena najkasnije do 1. juna.

Detaljne informacije o uslovima konkursa dostupne su na sajtu Fondacije www.novisad2021.rs u delu "Javni pozivi" ili klikom na link OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - EPK 2021