Pokretna kulturna stanica "Karavan" sutra u OŠ "Sveti Sava" iz Rumenke

Osnovna škola "Sveti Sava" iz Rumenke biće sledeća lokacija koju će Pokretna kulturna stanica "Karavan" posetiti u utorak, 8. oktobra.
Pokretna kulturna stanica "Karavan" sutra u OŠ "Sveti Sava" iz Rumenke
Foto: Pixabay (ilustracija)
Pokretna kulturna stanica "Karavan" je specifična kulturna platforma koju je pokrenula Fondacija "Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture".
 
"Karavan" je preuređeno kamper vozilo, potpuno tehnički opremljeno za realizaciju raznovrsnih programa - od bioskopskih projekcija, koncerata i pozorišnih predstava, do kreativnih radionica, plesnih performansa, tribina i drugih sadržaja. Njegov tim čine članovi Udruženja "Šolja mleka", kao i volonteri Fondacije "Novi Sad 2021".
 
Na taj način će škola "Sveti Sava" iz Rumenke imati priliku da bude domaćin ove mobilne kulturne stanice i da, iako je udaljena od centra grada, na zanimljiv i dugačii način prati savremena kulturna dešavanja i u njima aktivno učestvuje.
 
Glavni cilj ovog događaja je animiranje prisutnih kroz društvene plesove i "break dance" nastup udruženja "Gruv". Program je interaktivnog karaktera i pogodan je za sve prisutne bez obzira na fizičke predispozicije, starost i plesno predznanje.
 
Uživanje u modernom plesnom perfomansu u dvorištu Osnovne škole "Sveti Sava" počinje u 16 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - EPK 2021