Počinje "Raspustilište" u Kulturnoj stanici Mlin, Igor Štiks gostuje u Eđšegu

Radionice u okviru "Raspustilišta" počinju danas u Kulturnoj stanici Mlin, u Radničkoj 20.
Počinje "Raspustilište" u Kulturnoj stanici Mlin, Igor Štiks gostuje u Eđšegu
Foto: 021.rs
Najmlađi kreativci učestvovaće u umetničkim, edukativnim i sportskim radionicama, do 28. avgusta. 
 
Film "Javna ličnost" Anješ Žaui biće prikazan u sredu, 26. avgusta, na platou Kulturne stanice Svilara. Film će biti prikazan u 21 sat.
 
Radionice tkanja "Tkam i snivam" održaće se u četvrtak, 27. avgusta, u Kulturnoj stanici Svilara, a u saradnji sa "Ateljeom 61". Radonice će se, inače, održavati jednom mesečno, narednih godinu dana. 
 
Nastup Danke Adamove, u okviru projekta "Pocket Globe", biće održan u četvrtak, 27. avgusta, sa početkom u 21 sat. Ovu vokalnu solistkinju Novosadskog big benda publika će moći da prati putem Mixcloud platforme.
 
Pisac i univerzitetski profesor Igor Štiks predstaviće se domaćoj publici u subotu, 29. avgusta, u Kulturnoj stanici Eđšeg, u okviru projekta "Oko(m) knjige". Razgovor će početi u 19 časova. Zbog epidemiološke situacije, publika će ovaj događaj moći da prati putem Instagram nalog KC Eđšeg.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - EPK 2021