FOTO: Tender za uređenje urbanih džepova na Salajci, u Banatiću i Begeču

Gradska uprava je raspisala tender za uređenje tri mikrolokacije u Begeču, na Sajalci i u Banatiću u okviru projekta "46 urbanih džepova".
FOTO: Tender za uređenje urbanih džepova na Salajci, u Banatiću i Begeču
Foto: 021.rs

U javnoj nabavci se navodi da se sređuje mikrolokacija na uglu ulica Partizanske i Kralja Petra u Begeču, na uglu ulica Teodora Mandića i Ulice Petra Drezgića na Salajci, kao i u MZ "Omladinskog pokreta" u delu prostora koji obuhvata deo trotoara i javne blokovske površine uz južnu fasadu zgrade u Pariske komune broj 10 - 10b.

U Begeču će biti uređen pešački plato, dečije igralište i parking za bicikle sa pratećom vodovodnom i kanalizacionom infrastrukturom i javnom rasvetom, a koji se nalaze na oko 645 kvadrata.

Slični radovi će biti izvedeni i na Sajalci, na površini od oko 400 kvadrata uz Sportski centar "Slavija", tj. fudbalski teren.

Prostor koji će se urediti u Banatiću ima skoro 200 kvadrata, s tim da za razliku od prethodne dve lokacije, na ovoj nije predviđena izgradnja parkinga za bicikle.

Procenjena vrednost radova je 16 miliona dinara, a rok za dostavljanje ponuda je 16. novembar.

  • SalajkaNS

    05.11.2020 21:26
    a mi?
    Uvek sam za uredjenje grada. Ali....već 12 godina ukazujemo na deo ulice Teodora Mandića - slepi deo ulice , neparna strana..nema puta nema normalnog ulaza u ulicu..i niko ne reaguje. Ul. Petra Drezgića je uvek nekako u renoviranju, asfaltiranju...kao da nema druge ulice na Salajci. Aktivisti SNS pred izbore su uveravi da će se lično gradonačelnik posle izbora postarati za to. Pa gde ste gradonačelniče..ili aktivisti nisu govorili istinu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - EPK 2021