Otvara se izložba dečijih vaskršnjih radova u Kulturnoj stanici Rumenka

Izložba dečijih vaskršnjih radova otvara se danas u Kulturnoj stanici Rumenka u okviru tradicionalne manifestacije "Prolećne dečije radosti", navodi se u sapštenju fondacije "Novi Sad - Evropska prestonica kulture".
Otvara se izložba dečijih vaskršnjih radova u Kulturnoj stanici Rumenka
Foto: EPK 2021
Radovi su nastali u okviru umetničke radionice koju je KS Rumenka organizovala za decu u školskom boravku Osnovne škole "Sveti Sava" u Rumenki.  
 
Izložba traje do 25. aprila, a posetioci će moći da je posete svakog radnog dana između 10 i 15 časova, kao i vikendom od 17 do 19 sati.  
 
"Uprkos pandemiji, Kulturna stanica Rumenka je i ove godine posvetila manifestaciju Prolećne dečije radosti najradosnijem hrišćanskom prazniku, Uskrsu, i po gregorijanskom i po julijanskom kalendaru, slaveći tako bogatstvo konfesija i nacionalnu i etničku raznolikost sredine", stoji u saopštenju.  
 
Kulturna stanica Rumenka predstavlja deo mreže kulturnih stanica na području Novog Sada koja je pokrenuta u sklopu projekta "Novi Sad - Evropska prestonica kulture".
 
 
 
Iz Fondacije kažu i da organizatori mole sve posetioce da se, radi očuvanja zdravlja i lepšeg i kvalitetnijeg uživanja u kulturnim sadržajima, pridržavaju svih mera. 
 
"Posetioci su u obavezi da nose zaštitne maske na svim događajima. Kontroliše se maksimalan broj ljudi u zatvorenom prostoru. Organizator zadržava pravo izmene održavanja programa i formata događaja ili odlaganja u slučaju promene epidemioloških mera", poručuju iz EPK. 
 
Više o događajima u kulturnim stanicama možete pronaći na zvaničnom sajtu: kulturnestanice.rs. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - EPK 2021