Zainteresovani za istraživačko putovanje u Japan mogu da se prijave još osam dana

Ostalo je još osam dana za prijavu na Javni konkurs za finansijsku podršku lokalnim umetnicima i radnicima u kulturi za realizaciju studijskog i istraživačkog putovanja u Japan, koji je raspisala fondacija "Novi Sad – Evropska prestonica kulture" u saradnji sa organizacijom EU – Japan fest iz Tokija.
Zainteresovani za istraživačko putovanje u Japan mogu da se prijave još osam dana
Foto: Pixabay
Rok za dostavljanje prijava je 30. april, a cilj ovog konkursa je podsticanje internacionalizacije kulturne scene Novog Sada, povezivanje lokalnih kulturnih radnika u kulturi i umetnika sa partnerima iz Japana, navodi se u saopštenju fondacije.
 
"Ovo istraživačko putovanje u Japan donosi razvoj projekata saradnje koji će biti realizovani 2022. godine u okviru projekta 'Novi Sad – Evropska prestonica kulture'. Sa tim u vezi, predlozi projektnih ideja treba da budu u skladu sa programskim lukovima i temama ovog projekta", stoji u saopštenju. 
 
Oni dodaju i da će konkurs biti sproveden u dve faze, a one obuhvataju predselekciju i selekciju.
 
Predselekciju vrši komisija koju formira fondacija EPK, a selekciju organizacija EU – Japan Fest.
 
Konkurs će biti otvoren bez definisanog krajnjeg datuma. Selekcija kandidata se vrši periodično, a rezultati selekcije se šalju direktno kandidatima. Osim 30. aprila, u ovoj godini zainteresovani mogu da dostave prijavne formulare i do 30. juna i do 31. avgusta.
 
Prijave sa pratećom dokumentacijom šalju se na imejl adresu: international@ns2021.rs.
 
Više informacija o Javnom konkursu u okviru programa razmene "Kizuna" potražite ovde, dok zainteresovani aplikanti dodatne informacije mogu pronaći na ovom linku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - EPK 2021