Ulaznice za Doček 13. januara u Novom Sadu u prodaji od ponedeljka, broj karata ograničen

Prodaja ulaznica za koncerte u zatvorenim prostorima 13. januara u okviru Dočeka u Novom Sadu počinje u ponedeljak, 20. decembra u podne.
Ograničen broj ulaznica po promotivnim cenama biće dostupan onlajn na sajtu gigtix.com, gde mogu da ih nabave i svi zainteresovani van Srbije, kao i na još gotovo 50 Gigstix prodajnih mesta širom Srbije.  
Kapaciteti koncerata, a samim tim i broj ulaznica, biće ograničeni.   
Ulazak i prisustvo događaju moguće je isključivo uz kovid sertifikat, koji je neophodno da sadrži najmanje jednu od sledećih stavki: 
 
- potvrdu o primljenoj trećoj dozi vakcine ili o primljenoj drugoj dozi vakcine ne starija od 210 dana, 
- potvrdu o negativnom PCR testu ne starijem od 72 sata, 
- potvrdu o negativnom antigenskom testu ne starijem od 48 sati, 
- potvrdu o preležanom kovidu ne stariju od 210 dana. 
 
Na svakom događaju biće neophodno nošenje maski.  
 
Na Dočeku 13. januara, kojim počinje i godina Evropske prestonice kulture u Novom Sadu, nastupiće brojni svetski, regionalni i domaći umetnici na više od 40 lokacija. Jedan od najpopularnijih britanskih elektronskih sastava, Morcheeba, nastupiće u Pozorištu mladih, u prvoj Gradskoj koncertnoj dvorani francuski bend Nouvelle Vague, dok će kraljicu fada Carminho ugostiti Srpsko narodno pozorište, najavljuju organizatori.
 
U Gradskoj kući nastupiće jedan od najboljih klarinetista, Andreas Ottensamer, u Novosadskom pozorištu finski džez muzičar Jimi Tenor, a u Crkvi imena Marijinog, poznatijoj kao Katedrala, autentična američka pevačica Chrysta Bell. Prostor SKCNS Fabrika, u Kreativnom distriktu, ugostiće britanski broj jedan d'n'b zvuka, Rudimental DJ, dok će kantautorka Bojana Vunturišević nastupiti u Kulturnoj stanici Svilara. 
 
Od velikih regionalnih umetnika očekuju nas nastupi Josipe Lisac u Sinagogi, Damira Urbana u Reformatorskoj crkvi i Matije Dedića u Kulturnoj stanici Eđšeg. Bilja Kristić i Bistrik Orkestar nastupiće u NIS sali, a njima će se pridružiti brojna druga imena, širom Novog Sada.  
 
Detaljan program, satnice i lokacije koncerata 13. januara možete pronaći na sajtu docekns.rs .  
  • Goran

    19.12.2021 11:52
    Aco faco
    Nista nam nece pomoci da se promenimo.
  • АцаНС

    16.12.2021 14:06
    Умерени оптимиста
    Одакле Ковид сертификат у неугоститељским објектима? Званично је уведен у угоститељске објекте.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - EPK 2021