FOTO: Povređen biciklista kod Futoške pijace, vozač pobegao

Muškarac star 52 godine, koji je vozio bicikl, povređen je u udesu koji se dogodio oko 20:20 časova na raskrsnici kod Futoške pijace.

Prema rečima dr Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, biciklista je zadobio kontuzione povrede kolena, a lekarska ekipa ga je zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni centar.

Očevici navode da je biciklistu udario automobil, čiji vozač je pobegao s mesta nezgode.

Policija je obavila uviđaj, a detaljne informacije očekuju se nakon zvaničnog saopštenja.

Autorka: G. Nikolin

Foto: Uživo sa novosadskih ulica @ FB

  • biciklista

    28.01.2016 00:33
    advokat, ako se vožnja bicikla uči u osnovnoj iz tehničkog, onda je vaša diploma (ako je imate) nebitna u smislu kompetencija. ako je i bitna, podsetite se malo da to što ste advokat, ne znači da ste nepogrešivi. dodatno ako ste tako profi, nemojte da dajete izjave bez uvida u detalje predmeta, to vas već dovoljno diskredituje...

  • Adv, opet

    27.01.2016 14:52
    Adv je šifra za nekog ko je propise učio, pa ih tek onda komentarisao.Dokle god u zemlji svi misle da se razumeju u sve, nećemo daleko odmaći iz kaljuge u kojoj smo se našli. Inače, vožnja bicikla se uči u osnovnoj školi na časovima tehničkog.
  • Blavor

    27.01.2016 14:31
    @Biciklista

    Evo ja pokušavam da dešifrujem jel "advokat" šifra za "trol" ili pijanac".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika