FOTO: Novosađaninu oduzeto nedozvoljeno oružje

Novosadska policija uhapsila je P. T. (1975) iz Novog Sada, osumnjičenog za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U putničkom vozilu kojim je upravljao P.T, policija je pronašla dve automatske puške, tri rapa za automatsku pušku sa šesnaest okvira, šezdeset metaka i dva noža na preklop.

Pretresom stana pronađen je pištolj i oko 350 metaka različitog kalibra. Njemu je, po odobrenju nadležnog tužioca, određeno zadržavanje, do 48 sati i biće priveden u zakonskom roku.

Autor: 021.rs

  • JAZZ

    21.02.2016 11:14
    "U putničkom vozilu kojim je upravljao P.T, policija je pronašla dve automatske puške, tri rapa za automatsku pušku sa šesnaest okvira, šezdeset metaka i dva noža na preklop.

    Pretresom stana pronađen je pištolj i oko 350 metaka različitog kalibra. Njemu je, po odobrenju nadležnog tužioca, određeno zadržavanje, do 48 sati i biće priveden u zakonskom roku." ..... i nakon svega toga pusten kao da se nista nije desilo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika