Izboden radnik obezbeđenja kluba "Baroko"

Radnik obezbeđenja u klubu "Baroko" A.Đ. povređen je sinoć oko 2.30, kada je na njega nakon kratke svađe sa nekoliko pijanih momaka, za sada neidentifikovani napadač nasrnuo i ubo ga nožem u stomak.

Njega su prijatelji hitno prevezli u Urgentni centar gde su mu sanirane povrede. On se sada oseća dobro, van životne je opasnosti i pod stalnim lekarskim nadzorom.

Sve se odigralo ispred lokala na Bulevaru Mihajla Pupina 6, kada je Đurđević pokušao da smiri pijane muškarce, koji su počeli da prave probleme.

Prema rečima vlasnika lokala Radovana Fatića, povređeni radnik je profesionalac koji je uvek uspevao da mirno reši svaki problem i  bio je izuzetno ljubazan prema gostima. Fatić nije želeo da daje više bilo kakve izjave uz napomenu da je najbitnije da je Đurđeviću dobro i da policija sada treba da odradi svoj deo posla.

U novosadskoj policiji kažu da je istraga u toku, a prema nezvaničnim saznanjima, napadač je identifikovan i očekuje se da će uskoro biti uhapšen.

Autor: Blic

  • Немања Зуковић

    28.04.2016 04:20
    Анди је то вече био превише културан према госту ...
    Ја такође мислим да му није место на вратима Барока... За две хиљаде је могао без живота. Захваљујућу лекарима није.
    Изјаву власника клуба не желим да коментаришем! :)
  • gagi

    09.03.2016 17:21
    calibra84dacha@zahoo.com
    pogotovo u laze teleckom svi mafijaju ispred ulaza kao namrgodjene face i ostale a kad im dodje klinac sa ledja uperi pistolj inoz nema vas vise ti ljudi nemaju mozak zive u nekom luom svetu kao obezbedjenje ludilo sad sam faca najveca pogotovo ona dva blizanaca sto su smesni upadaju u 6tuce kad ih ovi jaci savladaju pa ond asam o malo skakucu po njima
  • ИБПК

    07.03.2016 16:00
    @Deda
    Лако је куребрецати се иза тастатуре , Ако имаш нешто против нас,знаш где се скупљамо па дођи и кажи "витеже"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika