FOTO, VIDEO: Automobil u pokretu izgoreo na Novom naselju

Na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Raše Radujkova na Novom naselju nešto posle 12 časova zapalilo se vozilo u pokretu.

Automobil marke "Suzuki" je samo stao na raskrsnici u traci za skretanje prema Novom naselju, vozač je je izašao i vatra je buknula u prednjem delu vozila.

U Vatrogasnoj brigadi navode da je na teren izašlo jedno vatrogasno vozilo, te da je požar lokalizovan već oko 12:25 časova.

Još nije poznato šta je uzrokovalo požar, kao ni da li je neko povređen.

  • nervirach

    09.06.2016 07:33
    Ma Zare je neki pljuvac po Evropi. Za sve slicne da upozorim da Evropa samo nek nastavi ovako. Zamislite kakava bi kola vozili ako tamo nastupi kriza. Ovi sto se duvaju sa njihovim sto odbace bi presli na jugice a mi sto sada vozimo jugice bi presli na bicikle.
  • Tns

    08.06.2016 21:58
    Zbog takvih situacija svaki auto treba da ima mali aparat za gasenje pozara iako nije obavezno po zakonu...kosta deset evra a moze da spreci mnogo vecu stetu ili cak neki fatalan ishod... Nasi ljudi to kupuju samo kada idu kolima u zemlje gde je obavezno imati, a korisno je uvek ga imati!
  • Janac

    08.06.2016 17:11
    Ajoj, pa mozda se sam auto zapalio u pokusaju da se samoubije... Odavno je nadziveo svoje vrsnjake i sada nema razlog da zivi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika