VIDEO: Lopov strgao lančić ženi u ulazu u zgradu

Sigurnosna kamera u zgradi u Kraljevića Marka 5 snimila je kako je za sada neidentifikovani mladić strgnuo lančić sa vrata ženi koja je ulazila u zgradu.

Krađa se dogodila u četvrtak oko 12 časova.

Na snimku se vidi da žena ulazi u zgradu, a za njom ulazi mladić sa bradom i kačketom na glavi. On pali svetlo u hodniku, ali zadržava vrata da se ne zatvore.

Kada je žena stala ispred lifta i lopovu okrenula leđa, on poseže ka njenom vratu, kida lančić i beži iz ulaza.

Napadnuta žena je potrčala za lopovom, vičući, ali je on nestao u sporednim ulicama. Sumnja se da je napadač pratio ženu na putu iz obližnje prodavnice i vrebao pogodan momenat za krađu, prenosi novisad.com.

Ukoliko prepoznate lopova, javite policiji na dežurni telefon 192.

  • Saava Sv bg

    16.06.2016 10:06
    razum pre emocija
    primecujem da je vecina komentatora, komentatorki neinformisana i mozda naivna... dok su tukli u pol. ,do pre 15 godina, priznavali su kr. dela i oni ljudi koji nisu krivi uopste, samo da ih vise ne tuku ... to nije pravda, mislim. Danas, sutra i neko blizak krvozednim komentatorkama, imam utisak, moze se naci u policiji, i da li treba da ga prebijaju ili da ide na sud pa ako ima dokaza da ga osude po zakonu ili oslobode ? Ne treba da prebijaju u pol. vec da vrse istragu i skupljaju dokaze... ako sumnjaju... itd po ustavu.
  • kuzze

    12.06.2016 03:12
    poenta je kome je prodao
    dok ima kupaca kradene robe, biće i ponude
    ne prisvajajte tuđe,
    i sva ova zla će se smanjiti, neće nestati..., ali manje će ih biti
  • Komsija iz ulice

    10.06.2016 18:42
    Ufff
    Dobro je botovi moji, ne mora da znaci da je narkoman zato sto je ukrao lancic, ali da je LOPOV to je sigurno, sta odma pretpostavljate unapred sta je uradio sa novcem? Nije bitno to, bitno je da je UKRAO i da treba da bude KAZNJEN. Nek se ubode iglom u oko sto se mene tice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika