Policija hapsila prostitutke, jedna osoba u zatvoru

Protiv 19 osoba policija je podnela prekršajne prijave za nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje, u akciji suzbijanja prostitucije.

Podneto je i osam prekršajnih prijava zbog bavljenja prostitucijom i korišćenja usluga prostitutki.

U toku akcije, jednoj osobi određeno je zadržavanje do 12 časova, a sudija je izrekao kaznu zatvora do 30 dana.

  • Stevan

    18.06.2016 19:42
    Kazniti policiju...
    Ja bih prvo policiju kaznio sto nece da suzbije ovo zlo....javno u svako doba vec dosta godina rade taj posao na istom mestu a pored toga su i korisnici narkotika i niko od policije to nece da otera i zabrani...tacno da ih sve kazne koji to dopuste...
  • Nebojša

    14.06.2016 15:22
    ...
    Ево сада су ме пустили. Добро сам, хвала свима на бризи! Курве су закон!
  • Situacije eventualne

    14.06.2016 12:49
    Nije mi baš sasvim jasno. Ako nekog uhapsiš, valjda ostane malo duže u zatvoru?
    Koliko razumem, nije bilo dokaza za prostituciju? Znači, samo je jedna osoba uhapšena, jer su jednoj prostitutki podmetnuli policajca, pa su imali dokaze? A ostale su se, videvši to, počele ponašati nepristojno prema službenom organu?
    Ako uzmem u obzir paljenje auta po NS, zatim namerno razbijanje auta od strane građana koji samo radi toga dolaze iz Hrvatske, pa zatim vršenja nužde bilo od srane navijačkih grupa iz beograda, bilo od strane "turista" iz EU za vreme Egzita, zaista je upitna ta definicija nepristojnog ponašanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika