FOTO: Dvojica povređena u žestokom sudaru kod Dnevnika

Dvojica muškaraca lakše su povređena u udesu koji se dogodio danas na Bulevara oslobođenja, kod raskrsnice sa ulicama Pap Pavla i Novosadskog sajma.

Policija i Hitna pomoć su odmah izašli na lice mesta, a kako 021 saznaje povređena su dva muškarca, 25-godišnji mladić koji je zadobio lakše povrede glave i 36-godnjak koji je takođe zadobio lakše povrede, ali stomaka i grudnog koša.

Treći muškarac, takođe učesnik udesa, odbio je intervenciju Hitne pomoći.

Sudarili su se bmw i pasat, a oba automobila su pretrpela znatna oštećenja što govori o jačini sudara i to na raskrsnici koja je vrlo opterećena i gde je saobraćaj znatno usporen.

Zbog udesa je saobraćaj na bulevaru bio jedno vreme otežan.

  • beogradjanin

    15.06.2016 15:08
    Autoskole lose
    Kao iskusan vozac od 20 god vozackog staza mogu samo da primetim da su autoskole po NS ocajne i da jako veliki broj novosadjana lose vozi i ne znaju pravila u saobracaju ... o pravilu kruznog toka i da ne govorim ...
  • N

    15.06.2016 09:49
    Za divno cudo, gledam sve mladi voze te Jugice po komsiluku i tacno vidis dobili da uce. I kod njih, opet za divno cudo, vidis da paze i ne jure.
  • nessa

    15.06.2016 09:48
    policija je odmah izasla jer su se slupali ispred supa ha ah ah ah ah ahah cuo sam kocenje skripanje i znao sam sta sledi puklo je do neba..jedna stvar mi nije jasna kako je isao tako brzo kad je guzva od futoske kako je uspeo da tako ubrza kad je guzva?znaci razneo je auto mislim da tu nema popravke..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika