Sumnjiva smrt u Petrovaradinu

Novosadska policija je tokom nedelje istraživala okolnosti smrti Gorana G. (44) iz Petrovaradina, čije je telo pronađeno u porodičnoj kući u Ulici Dinka Šimunovića.

Kako piše "Dnevnik", telo je pronađeno ujutru, kada su na lice mesta stigle Hitna pomoć i policija, koja je obavila uviđaj i uputila telo na obdukciju.

Prema rečima komšija, policija je tokom dana razgovarala s većinom ljudi iz okoline, raspitujući se o tome da li su videli nešto sumnjivo i da li su poznavali Gorana, koji je u kući živeo s roditeljima, i o nekim drugim detaljima u vezi sa prethodnom noći.

Komšije su Gorana znale kao mirnog momka koji je držao prodavnicu pića nedaleko od kuće i za sada nisu poznati detalji o uzroku njegove smrti, s obzirom na to da se policija za sada nije oglašavala o tom slučaju.

  • Daca

    18.07.2016 14:16
    Zbogom privately
  • Komsa

    18.07.2016 11:31
    Uzas
    Povivaj u miru grego

  • Marijana

    18.07.2016 08:31
    Jos uvek ne mogu da verujem...
    Bio si prava drugarcina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika