Tri mladića uhapšena zbog ubistva u Petrovaradinu

Novosadska policija uhapsila je P. R. (21), D. P. (21) i Z. I. (21) iz Novog Sada zbog sumnje da su ubili Gorana G. (44) iz Petrovaradina.

Oni se terete da su muškarca tukli i tako mu naneli povrede od kojih je preminuo.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u nedelju ujutru, u porodičnoj kući u Ulici Dinka Šimunovića.

Prema rečima komšija, policija je tokom dana razgovarala s većinom ljudi iz okoline, raspitujući se o tome da li su videli nešto sumnjivo i da li su poznavali Gorana, koji je u kući živeo s roditeljima, i o nekim drugim detaljima u vezi sa prethodnom noći.

Komšije su Gorana znale kao mirnog momka koji je držao prodavnicu pića nedaleko od kuće.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i u zakonskom roku biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak.
 

  • Glava

    22.07.2016 11:31
    postupak
    @Filip
    Inspektori za krvne delikte ne idu nasumicno da hapse neduzne gradjane. To se radi ako postoji osnov sumnje, t.j. dovoljno posrednih i neposrednih dokaza da se slucaj preda javnom tuziocu.
    Postoje sledece kategorije: osumnjiceni, okrivljeni, optuzeni i osudjeni. Ovde se radi o prvoj kategoriji koja u velikom procentu dospeva u poslednju kategoriju....Onako ukratko..
  • Zoran

    22.07.2016 11:13
    Veselina Maslese
    Imamo i mi ovde dva brata nasilnika kojima je teca zataskavao sve prijave komsija godinama i dalje tuku slabe i maltretiraju sve oko sebe prete pistoljima i nisu oni vise balavci pa ajde pubertet amo tamo. Na Policiji nam cajo pokaze slike na ekranu i kaze:
    ovo smo ucili na Klisi na akademiji - fizionomija nasilnika i kriminalaca kaze Cajo.

    Ali napali su naseg komsiju koji se doselio iz Slovenije i sad su dobili prijave krivicne i odstete i stvar ozbiljno otisla daleko da se resimo ovih nasilnika. I mene su tukli i jos desetak komsija godinama.

    Dva nabijena tipa iz Beograda i Sabca ih trazili pre neki mesec doce opet. Ocito dok ne dobiju lekciju od jacih nece se smiriti jer ismijavanje i sprdacina na sudu i pred komsijama nema kraja. Cak je kupio BMW i izjavio: ja cu uvek da imam bolji i veci i skuplji auto od ovog Slovenca kako ga zovu a veci je Srbin od svih komsija. haha. Zamislite tu budalu koja ovako razmislja. haha

    Bahatost sepurenje i hvalisanje nasiljem WOW koja integliencija iz Prnjavora a odakle ste mislili da dolaze iz Vojvodine? hahaha to sto rade ovi dosljaci to nema nigde. Oni misle ako su se tu rodili da su Vojvodjani. Zao gene nemozete sakriti vi ste olos generacija i mentalitet Prnjavorski se nemoze sakriti. Jer ovakve stvari zao dali vam se dopada ili ne ne rade Vojvodjani niti su ikad radili. Sovinizam? Ma ne sta pricate nema tu ja Bosanac ti SRbin cista istina koja boli ove nasilnike.

    Idemo uskoro ce dobiti lekciju koju zasluzuju od suda i boga.
  • Filip

    20.07.2016 08:45
    @Glava
    Ne branim ubice. Ali nisu ubice dok se to ne dokaže.

    Šta ako bude da su nevini, da je čovek stradao zbog nekog četvrtog čoveka?

    Treba da odgovaraju za ono za šta su stvarno krivi.

    Moji dislajkovi nisu protiv nasilja, nego protiv komentara koji odmah osuđuju ljude za koje još nije dokazano da li su krivi. Dislajkujem nerazmišljanje svojom glavom i "Slobizam" (slepo verovanje i trčanje pred rudu).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika