FOTO: Zaplenjene dve tone duvana na salašu između Novog Sada i Temerina

Novosadska policija pronašla je na jednom salašu, između Novog Sada i Temerina, oko dve tone duvana, u listu i rezanog, namenjenog, kako se sumnja, nelegalnoj prodaji.

Duvan je otkriven pretresom podruma i kamiona, a pronađena je i oprema za sečenje, merenje i pakovanje.

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv tridesetpetogodišnjeg Šapčanina.

Zaplenjeni duvan predat je Poreskoj policiji.

Teme

duvan
  • Hm

    19.07.2016 23:34
    @Nepušač
    Za tvoju info - pušenje NIJE "bolest zavisnosti" jer ga WHO (Svetska zdravstvena organizacija) nije stavila na listu bolesti. Znaš li zašto ? Odgovor je: zbog "svetskog duvanskog lobija". Prvo se priključi svetskom pokretu koji će se izboriti protiv ove korupcije svetskih razmera pa onda osuđuj ovaj slučaj. Inače se sa svim ostalim u pogledu štetnosi pušenja slažem sa tobom.
  • ns

    19.07.2016 18:15
    pojedini ljudi ovde treba da shvate da su cigarete jedno a duvan sasvim drugo, pušači duvana niti imaju toliku potrebu za lečenjem niti žele da plaćaju akcize na sirovinu u koju će se staviti cirka dva'es' otrova pre nego što bude popušena, a duvan možeš odma' osušiti, probrati, usitniti i pušiti bez da državi plaćaš da te truje.
  • Smrdija

    19.07.2016 17:43
    Dobro je , sada cu konacno mirno zaspati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika