FOTO: Bežeći od policije slupao više automobila u centru Novog Sada

Novosadska policija je danas oko 10:15 časova u centru u Ulici Jovana Subotića kod Novosadskog pozorišta privela vozača M.N, koji je prethodno bežeći od policije, automobilom udario više parkiranih vozila.

Prema izjavi očevidaca, vozač je bežeći "ladom nivom" Vodoprivrednog preduzeća "Šajkaška" u Ulici Svetozara Miletića udario dva parkirana automobila, tojotu holandskih tablica i opel zafiru, a potom skrenuo u Ulicu Jovana Subotića.

Policija ga je zaustavila neposredno posle Novosadskog pozorišta i privela, a u privođenju su učestovali i pripadnici interventne jedinice.

Za sada nije poznato zbog čega je vozač bežao od policije, samo je poznato da je jurnjava počela u Temerinskoj ulici i da se odvijala kroz Podbaru.

 
 

Prema našim nezvaničnim informacijama, prvo je stradalo jedno vozilo u Temerinskoj ulici. Šteta na svim vozilima, uključujući i onu na službenom automobilu "Šajkaške", je više stotina evra.

 
 

Više informacija očekuje se u saopštenju policije.

  

Zbog uviđaja u Ulici Jovana Subotića stvorila se manja saobraćajna gužva.

  • SNEZA

    22.07.2016 20:48
    Covek je doziveo dva mozdana udara jedan za drugim u saobracaju i eto sta ispadne.
  • ex chapman

    22.07.2016 14:09
    @Brljs
    ja sam jedan doktorat već napisao i odbranio. a kad napišeš jedan svaki sledeći ide ko od šale :)
  • Zeka Peka

    20.07.2016 22:38
    Znate li vi da tokom voznje (ne samo tokom voznje nego i u kuci tj. gde god se nalazi) coveku moze svasta da se dogodi npr. infarkt srca,da mu se pritisak poveca ili smanji ili mozdani udar e pa ovaj covek je tokom voznje imao 2 mozdana udara i sada se nalazi u bolnici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika