Pretučen šef radikala u Sremskim Karlovcima

Predsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke (SRS) u Sremskim Karlovcima Dragan Trišić izjavio je da ga je pretukla nepoznata osoba.
Trišić je ispričao da se napad desio ispred njegove kuće u Sremskim Karlovcima, sinoć oko 21 čas.
 
Prema njegovim rečima, iz crnog BMW-a, koji nije imao zadnju registarsku tablicu i koji je vozila osoba sa kapuljačom na glavi, izleteo je muškarac, koji je takođe imao kapuljaču i počeo da ga udara pesnicama u glavu. Precizirao je da se napad desio u momentu kada ga je prijatelj dovezao do kuće i kada je on izašao iz kola.
 
"Napad je bio iznenadan, nisam imao prilike da reagujem. Udario me je čim sam izašao iz automobila, a potom me je još šest ili sedam puta udarao jako pesnicama u glavu. Krv je liptala na sve strane…", naveo je Trišić. On je dodao da su uspeli da pobegnu prijateljevim automobilom, nakon čega su otišli u policjsku stanicu da prijave napad. Nakon toga je pregledan u Kliničkom centru Vojvodine.
 
Ocenio je da iza napada stoji lokalni vladajući SNS, jer je on, kao šef odborničke grupe, u poslednje vreme slao dosta zahteva za održavanje sednica radnih tela lokalne skupštine, kao i dosta zahteva za pristup informacijama od javnog značaja. "Zaista sam ozbiljno zabrinut za bezbednost moje porodice", rekao je Trišić i izrazio nadu da će policija rešiti ovaj slučaj.
 
SNS: Pokušaj blaćenja SNS-a, tražimo izvinjenje
 
Opštinski odbor Srpske napredne stranke Sremski Karlovci saopštio je da nema veze sa događajem, da osuđuje svaki napad na pojedinca ili grupu i poziva sve nadležne institucije kako bi se počinioci pronašli i procesuirali.
 
"Istovremeno izražavamo zabrinutost, kao i revolt, da se svaki incident poistovećuje i dovodi u spregu sa Srpskom naprednom strankom. Nadamo se da će vrlo brzo počinioci biti pronađeni i da će epilog izaći na svetlost dana, te da ćemo i dobiti javno izvinjenje za pokušaj blaćenja i kaljanja ugleda SNS", navodi se u saopštenju.
 
  • Laganje

    22.07.2016 22:19
    Mene samo čudi, otkud toliko nas u komentarima koji smo protiv SNS-a, kad pouzdano znam za sebe ne samo da nisam bot, već nisam niti ću biti u bilo kakvoj partiji.
    Biće da ipak narod nije dao toliku podršku na izborima, već je to sve jedna velika laž.
    Jer, ako je laž, sve će im to pljusnuti u lice.
    To je ono - ne možeš lagati sve, o svemu, i to stalno.
  • Fedor

    22.07.2016 19:22
    Njima izgleda SNS dezurni krivac za sve. Postalo pravilo da se bez ikakvih dokaza optuzuje vladajuca stranka.
  • Mima

    22.07.2016 17:14
    Zapeh juce za belu liniju, mislim da mi je SNS je podmetnuo pod noge. Hmmm, samo moram da razmislim koji odbor da optuzim!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika