FOTO: Žestok sudar kod crkve na Naselju, jedan vozač povređen

Jedan 37-godišnji muškarac povređen je u udesu koja se dogodio oko 8.20 na Bulevaru Slobodana Jovanovića na Novom naselju, kod crkve.
Hitna pomoć je brzo došla na lice mesta, a kako je za 021 kazala Kristina Jovanović iz ove službe, on je sa povredom glave zbrinut na licu mesta i potom prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
 
Do udesa je došlo kada je žena za volanom fiatovog "punta" pokušala da skrene u Ulicu Raše Radujkova, a da nije propustila vozilo "opel zafira" koje se kretalo Bulevarom Slobodana Jovanovića, iz pravca Doma zdravlja.
 
 
Sudar je bio toliko jak da su se u oba automobila aktivirali vazdušni jastuci. Srećom, iako u oba vozila stoje i dečija sedišta, drugih putnika nije bilo, a žena koja je bila u puntu prošla je samo sa manjom povredom ruke.
 
Šteta na oba automobila je velika.
 
Većih zastoja u saobraćaju nije bilo uprkos tome što se saobraćajna policija nije pojavila ni sat vremena posle udesa.
 
 
 
Inače, ovo je najprometnija raskrsnica na Novom naselju na kojoj su česti udesi, uprkos postojanju semafora i odličnoj preglednosti.
 
Dodajmo još da se oko 9 časova na uglu Hadži Ruvimove i Ilije Birčanina na Detelinari dogodio još jedan udes. Hitna pomoć nije dobila poziv da interveniše na ovoj lokaciji.
 
  • Kaligula

    28.07.2016 00:57
    Nisam video/videla nije opravdanje - treba joj oduzeti fozvolu zauvek. Ne treba zabraniti polukruzno nego zescekaznjavati i oduzimati dozvole - ako je neko debil za upravljanje vozilom nek uzme taksi ili autobus..
  • em

    27.07.2016 22:09
    za peru i @peru
    za prvog peru: nema to veze sa duziom vozila...
    za @peru: mozda ako vozis auto sa 60konja, ja na mom od 120konja i tonu i po nemam tih problema, a ni na proslom autu od 100 konja i 200kg manje nisam imao tih problema... a to cak i nisu sportske performanse...
  • ciks11

    27.07.2016 17:47
    @@pera
    Molim te, uzmi vozacku odmah, pocepaj je i ne sedaj u automobil vise. Zbog takvih mozgova i nastaju saobracajke....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika