FOTO: Ponovo sudar na raskrsnici kod crkve na Novom naselju

Do saobraćajne nezgode u kojoj je automobil udario u semafor došlo je oko podneva na Novom naselju, na raskrsnici kod crkve na Bulevaru Slobodana Jovanovića.

Crvenog "seata" vozila je 29-godišnja žena, a prema rečima Kristine Jovanović iz Hitne pomoći, ona je zadobila lakše povrede noge, ruke i vrata, zbog čega je prevezena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Za sada nije poznato kako je automobil završio na pešačkom ostrvu zabijen u semafor.

Podsetimo da se na ovoj raskrsnici na uglu Slobodana Jovanovića i Raše Radujkova, i pored semafora i velike preglednosti, često dešavaju saobraćajne nezgode, a prethodna je bila u sredu ujutru kada je jedna osoba povređena.

  • iguman

    10.09.2016 17:12
    rastan@rokoko.com
    Crkva - ukleto mesto.
  • Kristina

    29.07.2016 18:22
    Neverovatno! Ta raskrsnica je toliko opasna da je izbegavam u siroookom luku. Pogotovo kad idem sa decom. A i na pesake da ne zaboravim. Uvek moram nekom pesaku da vicem - alooo crvenoooo! Ali stvarno, jer se na pola prelaza na zeleno, na ostrvu mora sacekati da se upali zeleno za pesake, jer auta imaju uslovno. A to uslovno traje 5 sekundi da se auta zalete...
  • Haha

    28.07.2016 23:25
    Ne znaju žene da upravljaju mašinama, a auto je mašina. Bilo koju mašinu koja mora da se kontroliše (auto, strug, bušilica, punomat, motorna testera...) žene ne znaju da koriste. Za njih je neka poput veš mašine, frižidera ili šporeta, tipa "samo pritisni dugme i dođi za određeno vreme". Haha! Komedija koliko su smotane oko toga. Imao sam tri saobraćajne nezgode u životu, nijednu nisam izazvao, sve tri su izazvale žene "vozači". Kada bi neko pokrenuo inicijativu da se ženama zabrani upravljanje motornim vozilima prvi bih se borio za to. Ugrožavaju svoju i tuđu bezbednost. Kao što pingvin ne može postati žirafa, tako ni žena ne može postati vozač.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika