Fudbaler iz Kovilja među povređenima u Mariboru, bori se za život

Devetnaestogodišnji golman Ljubomir Moravac iz Kovilja, koji je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko podneva dogodila kod Maribora, nakon amputacije ruke i noge bori se za život.
Njegovi saigrači iz B-ekipe NK "Maribor", Damjan Marjanović (20) i Zoran Baljak (21) su nastradali u ovoj nesreći, koja se dogodila kada su se mladići vraćali sa treninga. Lakše je povređen Žiga Lipušek, koji je sedeo na mestu suvozača.
 
Prema navodima slovenačkih medija, automobil "reno megan", u kojem su se nalazila četvorica fudbalera, velikom brzinom je udario u semafor i od siline udara je sleteo sa puta.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika