Tri meseca pritvora mladiću koji je opljačkao i oteo novosadsku taksistkinju

S.K. (19) koji je osumnjičen da je u nedelju ujutru sa maloletnom saučesnicom opljačkao i oteo taksistkinju "Našeg taksija" Vesnu Ivanić (53), a zatim izazvao udes, određen je pritvor do tri meseca.

U pritvoru će biti zbog opasnosti od bekstva, da boravkom na slobodi ne bi uticao na svedoke, ali i zbog opasnosti da ponovi krivično delo. Njegova saučesnica, 16-godišnja A.L.L. ranije je puštena da se brani sa slobode.

Podsetimo, ovaj par je u nedelju oko pet časova ujutru uz primenu nasilja, opljačkao ženu koja ih je vozila taksijem i ukrao joj novac, tablet i mobilne telefone. Mladić je zatim naterao ženu da pređe na mesto suvozača i sam seo za volan, a na Telepu je izgubio kontrolu nad automobilom i udario u betonski bedem pored kolovoza.

Taksistkinja je pri tome zadobila povrede vrata, nogu, kao i prelom rebara, a pukla joj je i plućna maramica, zbog čega je na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici pod nazdorom lekara.

Inače, taksistkinja je tokom sumanute vožnje uspela da pritisne "panik taster" i na taj način pozvala centralu i kolege u pomoć. Pretpostavlja se da su otmičari par sekundi nakon toga preko radio stanice čuli dispečerku da im je koleginica u nevolji i pozvala sve članove Udruženja da se upute na Ribarac i priteknu joj u pomoć. Njene kolege su stigle kada su mladić i devojka već pobegli.

  • Marina

    12.08.2016 10:12
    Tezak fizicki rad
    Ovo bih tretirala kao pokusaj ubistva. Ne pljacke. Pa u bajbokanu oboje.
  • mare

    11.08.2016 17:32
    ma...
    zatvoriti stoku bar 10 godina da malo oladi glavu koju dzaba nosi na ramenima a i balavicu zajedno sa njim!
  • jo

    11.08.2016 10:14
    Srbija do tokija
    A što je ova balava....rka puštena na slobodu.Šta kao nije znala ko je momak i šta radi.Što nije izašla napolje pre lude vožnje kad je videla gde to vodi.Tako i onomad ubiše momka na mostu a one da ne kažem šta " nismo znale i videle " i dobiše nanogice.Momka nema a one ludilo,splavovi,tetovirani džiberi sa gomilom prijava.Se...m se na tužilaštvo kome je najveći zakonski domet da kazni babu što prodaje rezance na ćošku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika