VIDEO, FOTO: Tri udesa za sat vremena, u sudaru učestvovala i Hitna pomoć iz Bača

Tri osobe su naizgled lakše povređene u nezgodama na novosadskim ulicama u proteklih sat vremena.

Vozilo Hitne pomoći iz Bača, koje je prevozilo pacijenta, sudarilo se sa putničkim automobilom oko 9:30 časova na uglu Balzakove i Narodnog fronta na Limanu. Ovom prilikom niko nije povređen, a novosadska Hitna pomoć je izašla na teren da preuzme pacijenta kolega iz Bača.

Jedna žena lakše je povređena u nezgodi koja se ranije jutros dogodila na Bulevaru Jaše Tomića, u blizini Železničke stanice. Ženu na biciklu oborio je automobil, čiji vozač joj je pritekao u pomoć. Kako za 021 kažu u Hitnoj pomoći, poziv na intervenciju stigao je lekarskoj ekipi, ali po dolasku ona nije nikog zatekla na mestu nezgode.

Građani tvrde da je povređena žena privatnim vozilom prevezena u Urgentni centar, a najverovatnije ju je prevezao vozač automobila.

Takođe, oko 9:15 su dvojica muškaraca povređeni u nezgodi na uglu Račkog i Preradovićeve ulice u Petrovaradinu. Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, 63-godišnji muškarac zadobio je povredu lakta, a 52-godišnji muškarac povredu kolena. Obojica su, nakon inicijalnog zbrinjavanja, prevezeni u Urgentni centar.

  • Simin obožavatelj

    24.08.2016 13:19
    Simo opet najjači!
    Simo je jači i od hitne!
  • DonJuan

    24.08.2016 12:40
    Kad napaljeni srpski Sumaheri skontaju da su medju najgorim vozacima na svetu, mozda ce tad biti manje udesa.
  • boket

    24.08.2016 12:07
    hmmm ko dodje u pomoc hitnoj pomoci? :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika