VIDEO: Mladić ranjen u pucnjavi na Grbavici

Jedan mladić ranjen je sinoć, nešto posle 22:30h, na Grbavici u Ulici Miše Dimitrijevića kod broja 42 , saznaje 021.rs.

Prema nezvaničnim informacijama, na njega je pucao jedan napadač iz vozila u pokretu, mada neki svedoci navode da su bila dvojica.

Svedoci navode da se čulo više pucnjeva.

Prema prvim informacijama do kojih je došao 021, ranjeni mladić je pogođen u ruku i nogu. Prebačen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine i nalazi se van životne opasnosti.

Policija traga za napadačima.

Izvori bliski istrazi navode za 021 da se verovatno radi o obračunu osoba bliskih pojedinim navijačkim grupama koje već duže vreme ratuju u Novom Sadu oko prevlasti na tržištu narkotika.

  • logika

    08.09.2016 17:58
    Nekad i sad
    Nekada su nastavnici bili postovani od roditelja i predstavljali zakon u skoli. A sada... sada raspekmezena deca od roditelja se ponsaju kako im volja autoritet nastavnika je izgubljen, jer se plase sto maloletnih kriminalaca sto roditelja koji misle da su veci pop od vladike pa im je sve na volju i koji ne retko prete nastavnicima.

    Mnogo toga je otislo u honduras... Drustvo nam je odavno u ambisu. Dakle roditelji pamet u glavu i vaspitajte decu kako su vas vasi roditelji. S ljubavlju ali i strogo! Da se postuje stariji da se kaze dobar dan a ne hej cao! Ako nista nek gledaju milku canic naucice bar dobro vece!

    Tada se ne bi pitali sta i kako ovo... Nije ovo palo juce... I manite se prica o stari novosadjanima... Vide deca politicare i razne rijalitije da je isplativije biti baraba (k golubovic) nego posten covek... Pogledajte vrh vlasti... Tomu nije imao pas za sta da ujede osamdesetih bio je obican anonimus, a sad mu sinovi imaju vise vikendica i stanova od recimo onih koji su to zasluzili a nemaju poput pokojnih glumaca i raznih profila koji su zaduzili zemlju...
    A kako je toma uspeo? Pa proguro se uz cirkusanta koji seselja koji narod vuce za nos od devedesetih... Lep primer imaju klinci nema sta...

  • logika

    08.09.2016 17:46
    Gluposti
    Citam i opet dobijam gastroenteroloski nagon za toaletom od nekih komentara. Poput onih "staro Beogradskih" toboz pedigriranih ljudi... Ceo zivot sam u Novom Sadu a ugazio u cetrdesete, pa mi je od tih "starih" Novosadjana muka kad vidim tu njihovu patetiku. Dakle kriminalci danas ovi mladji narastaji, su deca iskljucivo "dodjosa" ? Glupost. Ko je kriv?
    Pod jedan nekadasnje drustvo, ekonomska moc i danasnja ne mogu ni da se porede. Realan covek im u vidu kroz sta je prosla cela država ne samo Novi Sad. Nemastina, korupcija, i politicari koji su sve samo ne primer pozitivni su temelj svega loseg sto se razvilo. Zakazali roditelji koji od briga i celodevnog posla za crkavicu padaju u elanhonliju i neku apatiju pa dodje i do zanemarivanja dece. Opet smo kod drustva. Dakle, stari Novosadjani pamet u glavu i pored sve muke i besparice decu pod ruku od malena i puna pripravnost!
    Odgoj, ako je kvalitetan i pedigre ce se razviti u suprotnom dzaba sto ste vi nekad bili ovakvi i onakvi. nekad su vasi roditelji imali svega i svacega plate evropske a radili srpski uy krivine malo kradje na poslu ako se moze, i bolovanja... Nisu brinuli kako mu kupiti patike, uzinu...
    Dakle u drustvu je temelj, koje je sa sve vrhuskom u vlasti dostiglo ponor kakav se sanjao nije...
    grbavica je postala ta neka baza naivjaca, cije vodje i sa vrh su poslenji olosi jos od malena... Tu nema tajne. Da medju njima je mnogo dece ako ne sva iz porodica "starih novosadjana"!
  • Novosađanin

    08.09.2016 15:39
    Novosađanin
    Ja sam tzv. stari Novosađanin. Nije istina da je ološ samo dođoška. Moj posao podrazumeva kontakte sa velikim brojem ljudi. Dobro vidim da je pohlepa uzela maha kod polusveta odakle god da je. Gramzivost i malograđanština "otelila" podmladak. Eto to je sve proisteklo iz "tradicionalne (sta god to znacilo) hrišćanske, srpske porodice. Ha! Što više krstača, brojanica i nacionalizma, to više metaka, droge, mrtvih, ranjenih. Moj otac i majka su bili religiozni, ali nisu bili istetovirani, nisu nikog mrzeli i nisu bili pohlepni. Njihovu religioznost postujem. Ovo danas, kad vidim krstače u kolima, brojanice oko ruku, a usto zlo i agresiju u očima, tetovaže, to jedno s drugim ne ide. Novosađani, priznajte da ste zatajili u roditeljstvu. Lako je postati roditelj, ali treba biti i ostati roditelj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika