FOTO: Prevrnuo se auto na Bulevaru oslobođenja, povređena žena

Tri osobe lakše su povređene u tri saobraćajne nezgode koje su se u Novom Sadu dogodile tokom prethodnog dana.

Oko 13 sati na Novom naselju kod OŠ "Prva vojvođanska brigada" povređena je sedmogodišnja devojčica. Ona je sa lakšim povredama prevezena na Dečiju hirurgiju.

Potom je u 17 sati na uglu Kornelija Stankovića i Bulevara Evrope povređen 64-godišnji muškarac. On je zadobio lakše povrede ruke i glave.

Poslednja saobraćajna nezgoda bila je oko 23 časova i tom prilikom došlo je do prevrtanja automobila na Bulevaru oslobođenja. Ženska osoba koja je lakše povređena odbila je pregled i dalju intervenciju Hitne pomoći.

  • Gyyuio

    05.10.2016 11:29
    Kakva drzava takav i saobracaj.
  • ivan

    05.10.2016 10:00
    Pa kako nece nema 10 minuta tip u Fiat Puntu luduje pretice po desnoj traci za desno produzi ravno na BUlevaru Evrope skoro sudar prelazi divljacki iz trake u traku u makaze itd
    I kad mu kazes sta luduje odmah pokazuje agresiju nasilje psuje preti. Znaci rigorozno kaznavati te bahate i nafucane sofere sa zaplenom auta kao u Holandiji i Svicarskoj pa neka opet luduje. Proletio je pored decjeg igralista koje nikako nije obezbedjeno ako neki manijak kao ovaj uleti po Bulevaru Evrope u igraliste kao onaj skoro sa Alfa ROmeom. Ali to je tako karakteristicno za Audi crni Alfe Honde i ove sto imaju F na autu pa misle da voze Ferrari a ono kanta od Fiata. PRijavite svakog na prometnu policiju nasilnickog sofera.
  • Janac

    05.10.2016 08:53
    Sta ti je zena za volanom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika