Devetoro povređeno u čak osam saobraćajki u Novom Sadu

Devetoro ljudi lakše je povređeno u osam saobraćajnih nezgoda koje su se u poslednja 24 sata dogodile na ulicama Novog Sada.

Naime, u sredu je ceo dan padala kiša, kolovozi su bili vlažni zbog čega se širom grada dogodilo dosta udesa, srećom, lakših.

Oko osam ujutru, u saobraćajnoj nezgodi kod naplatne rampe na ulasku u Novi Sad, povređene su dve žene stare 39 i 38 godina. U pitanju su lakše povrede vratnog dela kičme.

Oko 11 časova u udesu u Ulici Marka Miljanova, šezdesetčetvorogodišnja žene zadobila je povredu glave sa sumnjom na prelom nadlaktice i nakon inicijalnog zbrinjavanja, prevezena je u Urgentni centar.

Oko 12 časova na putu od Sremskih Karlovaca ka Banstolu povređen je muškarac star 69 godina. On je zadobio povredu leđa.

Oko 13:45 časova u udesu na uglu Bulevara oslobođenja i Ulica Narodnog fronta, dvadesetšestogodišnja žena zadobila je povredu glave.

Oko 15 časova na uglu Temerinske ulice i Save Đisalova muškarac od 32 godine prošao je sa naizgled lakšom povredom glave i upućen na dalju dijagnostiku. U isto vreme u udesu na Bulevaru cara Lazara naizgled lakše povrede glave i vrata zadobio je mladić od 22 godine.

 

Oko 16 časova u saobraćajnoj nezgodi na uglu Novosadskog sajma i Kosančić Ivana muškarac je zadobio lakše povrede vrata.

Dvadesetšestogodišnja devojka povređena je u nezgodi koja se dogodila oko 20 časova na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Narodnog fronta i ona je zadobila lakšu povredu kuka i natkolenice. 

Svi su prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika