Novosađanin uhapšen zbog pucnjave ispred tržnog centra u Staroj Pazovi

N. I. B. (26) iz Novog Sada uhapšen je u Staroj Pazovi, zbog sumnje da je u septembru ove godine, zajedno sa N. S. (29), ispred tržnog centra u Staroj Pazovi pucao iz nelegalnog pištolja a zatim pobegao.

Povređenih nije bilo.

Policija je nakon pucnjave odmah uhapsila N. S. kojem je sudskim rešenjem određen pritvor.

N. I. B. je određeno zadržavanje do 48 časova. On će uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.
 

  • Neko

    18.10.2016 21:53
    @lokalpatriota
    Jel moralna vrednost novog sada mrzeti nekoga ko je proteran iz svoje kuce i doselio se u novi sad, ti da imas moralnih vrednosti i da znas da znas da se ponasas nikad tako nebi razmisljao.sve dok se budemo delili na ove i one i ne shvatimo da smo svi srbi bice ovakvo stanje u drzavi. Sta je lokal patriota
  • Tebra

    18.10.2016 14:08
    @lokalpatriota
    Druze, ako smatras da vredis vise nego neko drugi, bili to nasilnici, kriminalci itd, ti uzmi pa se preseli u drugi grad, gde ces opet naici na istu situaciju, i isto ces moralisati kao i sad ...
    Svuda ima budala, a i normalnih ljudi, od toga se pobeci ne moze.
  • lokalpatriota

    17.10.2016 13:36
    Novosađanin???
    Ne znam momke ali po tome što rade nisu novosađani. To što se neko ovde privremeno ili trajnije doselio, ne čini ga još novosađaninom, moguće samo trenutnim stanovnikom ovog grada. Biti novosađanin, kao uostalom stanovnik bilo kog grada, pretpostavlja prihvatanje moralnih vrednosti i načina ponašanja u tom okruženju. Ne mogu da prihvatim da me ovakvim kvalifikacijama stavljaju u isti koš sa kojekakvim sumnjivim likovoma, kriminačlcima i ološima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika