Uhapšen Novosađanin zbog 30 kilograma duvana

Muškarac iz Novog Sada uhapšen je nakon što je policija u njegovom automobilu pronašla 30 kilograma duvana namenjenog nelegalnoj prodaji.

Rezani duvan, spakovan u šest najlon kesa, pronađen je u prtljažniku automobila kojim je upravljao četrdesetdvogodišnji Novosađanin.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava za nedozvoljen promet, a zaplenjeni duvan predat je nadležnost poreskoj policiji.

  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    03.11.2016 10:03
    ????????????????????
    Kakav uspeh pa to je za svaku pohvalu. Policije tu ima a kad se ruše kuće u fantomkama onda ih nema nigde. Razočaran sam u kakvoj državi živim ali taj postupak u Sava maloj je za mene ugasio svetlo.
  • Inspektor Višekruna

    30.10.2016 17:48
    Krupna zverka!
    Kosmajac je za ovoga sitna riba!
  • alek

    30.10.2016 09:17
    Kakvo privatno obezbedjenje imaju oni stranci sto kupise fabrike duvana. Mi ih placamo a oni rade za njih.
    Kao u zoni sumraka, policija stiti krupni kriminal (kapital).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika