FOTO: Teška nezgoda kod Kisača, devojka na reanimaciji

Automobil kojim je upravljala Danijela Babić (24) iz Zmajeva sleteo je sa puta na deonici Kisač-Stepanovićevo, pri čemu je ona zadobila teške telesne povrede.

Nezgoda se dogodila još tokom noći, ali je Hitna pomoć mogla da interveniše tek oko 6:30 časova, kada su automobil pronašli članovi porodice devojke. Kako za 021 navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, lekarska ekipa je devojku prevezla na reanimaciju. Njen automobil potpuno je smrskan, a morali su da intervenišu vatrogasci kako bi povređenu izvukli iz vozila.

U ostalim nezgodama u toku prethodnog dana povređene su četiri osobe. Tridesetsedmogodišnji muškarac povređen je u nezgodi koja se juče oko 11 časova dogodila u Veterniku. Lekarska ekipa je, prema rečima dr Bursać, intervenisala i zbrinula muškarca, koji je s povredom noge prevezen u Urgentni centar.

Dvanaestogodišnja devojčica povređena je u nezgodi koja se oko 13:50 dogodila u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu. Ona je s povredom noge i lakšom povredom glave zbrinuta i prevezena na Dečiju hirurgiju.

Kasno sinoć, oko 22:30 su u nezgodi u Bukovcu povređene dve osobe. Žena stara oko 57 godina zadobila je povredu glave i pod sumnjom na prelom kuka je prevezena u Urgentni centar. Takođe, 64-godišnji muškarac je u istoj nezgodi zadobio povredu glave, a nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen je u Urgentni centar.

  • Sida

    01.11.2016 16:07
    Na moju zalost, mislim da je devojka iz nezgode na Kisackom putu jutros bila moj prvi pacijent... Strasno, daj Boze da se izvuce...
  • sms

    01.11.2016 12:48
    kanali?
    Sta vam je kanal kriv ljudi mili...vozi se,kucaju se poruke,prica se telefonom...samo dohvati jednim tockom malo trave kraj puta pa u panici kocenje i odeeeeee
  • Jogi Letač

    01.11.2016 12:08
    @Temerinac, kanali se kopaju kako bi odvodili suvišnu vodu. Njihova dubina se projektuje tako da voda gravitaciono ističe na kraju kanala u neki recipijent.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika