Novosađanka ranjena u pucnjavi na Telepu i dalje se bori za život

Teodora Kaćanski, u koju je nepoznati napadač pucao u subotu uveče i teško je ranio, i dalje je u teškom stanju, potvrđeno je za 021 u Kliničkom centru Vojvodine.
Pojedini mediji javili su da je devojka podlegla povredama, ali je u KCV za 021 rečeno da je živa ali da joj je život i dalje ugrožen.
 
Ova tridesetogodišnja Novosađanka, koja je ranjena s pet metaka u stomak, vrat i ruku, tri dana se bori za život u prisustvu lekara. 
 
Podsetimo, devojka je žrtva pokušaja ubistva u Vardarskoj ulici na Telepu kasno uveče u subotu, kada je izlazila iz automobila. Bila je u društvu momka, koji nije povređen. 
 
Policija traga za napadačem.
  • @Momir

    24.11.2016 09:14
    Vas patriJotski komentar me nimalo nece spreciti da odem odavde.
  • Momir

    23.11.2016 08:23
    "Sestra mi zivi u Antverpenu vec petu godinu. Ona se BOJI da dodje ovde kad ide na godisnji. Tamo je za sve ovo vreme nikad niko nije ni popreko pogledao a kamoli ucinio nesto lose."

    Ni mene za sve ovo vreme, dok čitam šta se događa na ulicama, u Novom Sadu niko nije popreko pogledao. U Berlinu sam jedva izvukao živu glavu. Osećaj bezbednosti je relativan pojam, a fobije se leče kod lekara.
  • minusi

    22.11.2016 21:48
    Sasvim sigurno niko ne zeli povredjenoj devojci da se ne oporavi. Pre ce biti da neki ljudi smatraju da su komentari iz grupe zelje/cestitke/pozdravi/saucesca (pogotovo osobi koja to sasvim sigurno ne cita) besmisleni, a da ovakvi prostori sluze da se razmene misljenja na temu vesti. Izjave ovih vrsta smatraju za nepotrebne i besmislene, pateticne ili malogradjanske, i to izraze klikom na minus. Svakako i vi citaoci, koji korisitite prostor na vesti informativnog portala kao da je radio buca - imate na to pravo, a isto tako ovi koji misle drugacije imaju pravo da kliknu na minus. Cemu toliko iscudjavanje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika