FOTO: Muškarac stradao u požaru na Detelinari

Jedna osoba je poginula, a troje je povređeno u požaru koji je danas posle 12 časova izbio u podrumu zgrade u Ulici Oblačića Rada 11 na Detelinari.

Kako saznajemo, u požaru je nastradao 82-godišnji Novosađanin. Portparolka Hitne pomoći Biljana Vasić za 021.rs navodi da su njihove ekipe samo mogle da konstatuju smrt muškarca, a da su istovremeno prebacili tri osobe na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.  Ove tri osobe nemaju teže povrede, ali su se nagutale dima. 

Svedoci kažu da je još nekoliko stanara zatražilo pomoć lekara, ali nije bilo razloga da budu prevezeni u bolnicu i pomoć im je pružena na licu mesta.

Vatrogasci su intervenisali sa nekoliko vozila i brzo su ugasili vatru.

Iako se prolaznicima zbog crnog dima koji je izbijao kroz svetlarnik na vrhu zgrade činilo da gori ceo objekat, u požaru je izgoreo veći deo podruma, a oštećen je i jedan od stanova u prizemlju.

Za sada nije poznat uzrok požara, a uviđaj će utvrditi šta se tačno dogodilo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika