Maloletnici uz pretnju bombom pokušali pljačku na Novom naselju

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika, uzrasta 16 i 17 godina, zbog pokušaja razbojništva.
Protiv osumnjičenog šesnaestogodišnjaka i još jednog njegovog vršnjaka biće podneta krivična prijava i za nedozvoljeno nošenje oružja i eksplozivnih materija.
 
Dvojica maloletnika su, kako se sumnja, pokušala da opljačkaju jednu menjačnicu na Novom naselju, tako što je šesnaestogodišnjak zapretio radnici ručnom bombom M-75. Kako je ona pozvala policiju, obojica su pobegla.
 
Sumnja se da je šesnaestogodišnjak, zatim, dao bombu svom vršnjaku koji ju je bacio, bezuspešno pokušavši da je aktivira
 
Policija je na uglu Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića na Novom naselju, kod nesuđenog bazena, uz pomoć pasa tragača pronašla i bezbedno uklonila eksplozivnu napravu.
 
Sva trojica maloletnika su saslušani.
  • shaolin je šou!

    10.02.2017 01:18
    Drukarina keva crnu vunu ce da prede. Selje Na!
  • Perica

    04.02.2017 19:56
    #####
    Nema ni- slovo,taćka-slovo ,taćka od njih dvoje troje maloletnika a kamoli
    od roditelja !?Jedino ako nisu poznati policiji pa neće da se blamiraju !?
    Možda izveštaj ćuvaju za miting, sam da ne bude kasno...
  • NLO

    04.02.2017 18:06
    Ko je kriv
    Vucicu se jedna majka pozalila da nekada radi i po 24h. I, sta je on odgovorio? Da i on radi po 12h dnevno i da treba da bude srecna sto ima posao? Kako se starati o deci ako ste premoreni kad se vratite sa posla i odete na spavanje posto skuvate rucak, operete sudove i ves...? Veliki broj mladih je sagledao problem roditeljstva i upravo zato stopa nataliteta opada. Bilo je vremena kada su u skolama radili kadrovi drugih profila i oni su bili uzor deci i izvodili su ih na pravi put. Ako roditelji nisu u mogucnosti da zabrane deci da se vuku po ulicama po celu noc, moglo bi se zakonom zabraniti maloletnicima da izlaze posle 23h? Zasto su igraonice otvorene 24/24 7 dana nedeljno? Dete od 12 godina je u 04h zapalilo beskucnika! Sta je ono radilo na ulici u to doba? U ovom slucaju, milicija je pokazala da je sposobna da uhvati kriminalce, posto su kako je navedeno, uz pomoc pasa nasli decu koja su napala menjacnicu. Kako to da one krupne kriminalce ne mogu da pohvataju i skinu sa ulica?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika