FOTO: Dve osobe teško povređene u sudaru dva "juga" na Novom naselju

Tri osobe, od toga dve teže, povređene su u sudaru dva "juga" koji se dogodio juče oko 21 čas na raskrsnici Bulevara vojvode Stepe i Ulice Bate Brkića na Novom naselju.
Tom prilikom intervenisale su dve ekipe hitne pomoći, a prema rečima doktorke Biljane Vasić iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, povređeni su jedna žena i dva muškarca.
 
"Teže povrede zadobili su 51-godišnja žena sa sumnjom na frakturu natkolenice, dok je 32-godišnji mladić zadobio frakturu vilice, leve potkolenice i kontuzivne povrede grudnog koša. Muškarac star 71 godinu zadobio je kontuzivne povrede grudnog koša i abdomena", poručila je Vasić.
 
Kako dodaje, svi povređeni su nakon ukazane prve pomoći u stabilnom stanju prevezeni u Urgentni centar.
 
Inače, na ovoj raskrnici se ne nalazi semafor zbog čega su saobraćajne nezgode na njoj učestale.
 
  • Crnko

    08.02.2017 21:49
    Pravda!
    Sram vas bilo sve! Sa 200 km/h uleteo u krivinu? Pa kako je to moguće izvesti? Kako ste grešni, niste ni svesni. Niste upućeni ni u šta a dajete sud!!! Ježim se od ovakvih nebuloznih komentara! Sudite nevinom. Ko momka zna, zna kakav je. Pratite njegove objave a ovde pišete svašta lose. Anonomusi. Stidite se.
    Kad bi vas zadesilo nešto slično a da kao on niste krivi videli biste sami kako biste se osećali da čitate isto ovo što sada pišete. Dokoni ljudi koji sede između četiri zida i svoje frustracije leče ovim putem.
    Našminkani jugo? Po čemu to? Svako svoje prevozno sredstvo sređuje po SVOM ukusu! Niko od vas ne daje gas? Ne prekorači brzinu? Nađite neku zanimaciju ako vam je dosadno a ne da od nevinog momka koji je dobar kao hleb pravite lošeg! Robije ostavite za one koji su to zaslužili, a on to SIGURNO NIJE! Stidite se.
  • AleksandarVojvođanin

    06.02.2017 18:17
    Budućnost
    Da su pametni bili, ne bi ni vozili te krševe od nazovi automobila! Jedva čekam da se svi Yugo-i i Stojadini raspadnu, pa da na ulicama ne bude više ovakvih situacija!
  • 2222

    06.02.2017 13:27
    Strasno
    Nike bitno ko je kriv.nego ko je ostao ziv.kakva vlast tako i zivimo.neznam sta ce drzava kad ovi bahati vozaci poubijaju posten narod

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika