Novosađanin pokušao da prošvercuje televizore iz Mađarske u Srbiju

Novosađanin (47) uhvaćen je na graničnom prelazu Horgoš kako pokušava da prošvercuje više televizora u Srbiju.
On je uhvaćen dok je u "fordu galaksiju" novosadskih registracija pokušao da prokrijumčari više televizora i dva TV nosača.
 
Šverc je otkriven prilikom ulaska automobila u Srbiju. Ukupna vrednost zaplenjene robe procenjena je na oko 500.000 dinara.
 
Protiv njega će biti podneta krivična prijava.
  • Gagi

    16.02.2017 09:57
    Neverujem
    Citam i neverujem da nijedan komentar ne pogadja u metu,pa gospodo zna se ko drzi monopol u srbistanu!?! Zna se ciji je BRAT alfa i omega za tehniku i gde sme neki gradjanin da se mesa u njegov posao.
  • Pera

    10.02.2017 23:49
    Sverc
    Kako su savesni nasi carinici! A kako to da se godinama, kamionima uvozilo na stotine tona svercovanog duvana i da za to nikad niko nije odgovarao? Privilegovani oni koji zaradjuju milione evra. Tada nikom ne smeta sto se na unetu robu ne placa carina?
    A sta da rade oni cije su fabrike zatvorene? Moraju da se snalaze kako bi hranili svoju decu!
  • Djole

    10.02.2017 20:46
    narod=marva
    Tv u madjarskoj kosta 500 eur, isti taj tv kod nas 780 eur .Ko bre uzima te pare ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika