FOTO: Troje teško povređeno u sudaru na Sajmištu

Tri osobe teško su povređene u udesu koji se dogodio oko 13:30 časova na uglu Mičurinove i Ulice sestara Ninković na Sajmištu.
Kako za 021.rs kaže doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, u nezgodi su teže povređeni dvojica muškaraca i jedna žena.
 
"Povređen je muškarac star 36 godina, kod njega se sumnja na prelom kuka i karlice. Prelom potkolenice je zadobio 31-godišnji muškarac. Kod 33-godišnje žene sumnja se na prelom ruke i kontuzije glave. Dakle, radi se o težim ortopedskim povredama", navodi Bursać.
 
U toku je uviđaj koji bi trebalo da pokaže kako je došlo do udesa.
 
 
Ranije tokom dana, oko 9 časova, dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda, kada je na putu ka Bačkom Petrovcu, iz pravca Rumenke, došlo do prevrtanja automobila. Tom prilikom je povređena 44-godišnja žena koja je zadobila povrede grudnog koša i ramena.
 
Svi povređeni su prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
  • stane

    24.02.2017 01:43
    saobracajni propisi
    Ova raskrsnica je jako opasna jer je zbog zelenila, a i malo je zakrivljena , te nadlezni organi umesto da povedu racuna i o tome oni samo gledaju kako da oglobe gradjane. Tako se nacinom parkiranja u ulici Sestara Ninkovic stvoril ajos veca nepreglednost i guzva, kao i otezala saobracaj stanarima, oko ulaska i izlaska iz dvorista, u ovoj ulici.nasta su stanari upozoravali navodne strucnjake ali radi zarade oni su se oglusili o sve te logicne primedbe. Z ovu nesrecu trebalo bi i njih sada pripitati i ispitati i njihovu odgovornost.
  • Rusofil_IQ0

    23.02.2017 23:23
    Dobio sam 75% minusa, i zato kao sto kazu "beogradjani" jako smo losi vozaci!!!! i u pravu su!
    Ovde 70% mislli da ima pravo da MILI gde mu se prohte, da krece sa semafora nakon 10 sekundi, da ubrzava prvom brzinim punih 300m, itd!!!!!
    U celom normalnom svetu zna se da su leve trake brze i ako ne postoji zakon bas zbog manjeg zakrcenja i lakseg prestrojavanja, ali ne kod prosecnog NOVOSADISTE toga enma on moze da se sa autom trci i guzi gde mu se prohte@!
    Kao i onaj sto kuka da stedi kocnice i kvacilo da mu traju 300 000km jer sta sutra kad ostane bez para ima da gura auto ako pomisli da ce ustedeti za 100gr parizera
  • "bahati"

    23.02.2017 23:15
    @ za sve vas koji vozite 50
    Ja bi na sve vas koji ne kapirate da NS nije vise palanka i vozite do ogranicenja pucao rafalom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika