Dva meseca zatvora jer je vozio bez vozačke

Novosadska policija privela je tridesetdvogodišnjeg Novosađanina, zbog sumnje da je učinio tri saobraćajna prekršaja.
On je zaustavljen u Podunavskoj ulici, gde je vozio "micubiši" bez vozačke dozvole, u vreme kada je isključen iz saobraćaja i kada mu je bilo zabranjeno upravljanje motornim vozilom. 
 
U prekršajnom postupku kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 300.000 dinara, ali kako nije imao novca da je plati, preinačena je u kaznu zatvora od 60 dana.
  • Nedaki

    11.03.2017 14:58
    Misliti il sr...
    Tolike gluposti moze danas covek da procita i to od potpunih neznalica, ajde kad vas sve interesuje objasnicu vam da je taj cuveni "krimi micubiši" '86. godiste sad vi recite "pa mora da ima turbo-nitro ugradjen" ili sta ja znam, preuvelicavate stvari bez ikakve potrebe. Zahvaljujem se Gospodinu Paji na najboljem komentaru *Možda zna da vozi bolje od mnogih koji imaju tu dozvolu. Moja poenta je da svakodnevno viđam štetno-opasno ponašanje u saobraćaju koje niko ne sankcioniše*
    A ti Rade zalepi sebi dve dobre posred cela pre nego sto u opste pokusas da komentarises gluposti
  • Paja

    08.03.2017 17:12
    Formalizam
    Nešto se mnogo držimo zakona. S obzirom da vladari mogu da ih po svojoj želji prekroje svakog momenta. Čudi me da se nisu već setili. Dovoljno im je što su izglasali sebi basnoslovne plate.

    Možda zna da vozi bolje od mnogih koji imaju tu dozvolu. Moja poenta je da svakodnevno viđam štetno-opasno ponašanje u saobraćaju koje niko ne sankcioniše.
  • Borac

    07.03.2017 09:41
    Prava kriminalaca
    Zaštita imena kriminalca je nama došla preko prilagođavanja EU.
    A tamo je stigla kao ideja svetskih vladara, Iluminata.
    Cilj je da se proizvede visok stepen haosa u svetu, nakon koga bi brzim postupkom svima bila nametnuta stroga vlast "koja će da sredi to stanje".
    Otud interes da se sve yemlje podvedu pod isti [ablon prihvatanja tu]ih odluka, nešto poput onih "svetskih izazova" po društevnim mrežama. Ni ti izazovi s enisu rodili slučajno.
    Svi u bunar - svi u bunar.
    Ovo društvo generalno ne želi da štiti prava kriminalaca.
    Tim putem ćemo doći zaista u težak haos.
    Pitanje je samo, kako to objasniti političarima i domaćim izdajnicima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika