FOTO: Udes kod Futoške pijace, žena pretrčavala na crveno

Šezdesetpetogodišnja žena povređena je u nezgodi koja se oko 12.30 dogodila kod Futoške pijace.
Dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći kaže za naš portal da je žena zadobila povredu glave, a zbrinuta je i prevezena u Urgentni centar.
 
Kako za 021 navode očevici, žena je pokušala da pređe raskrsnicu dok je bilo crveno svetlo na semaforu, te je izletela pred autobus. 
 
 
Policija je obavila uviđaj.
  • Su

    13.03.2017 13:30
    Kažnjavati svakog učesnika u saobraćaju koji se ne poštuje pravila. Grad da investira novac u pravljenje podzemnih prolaza za motorni saobraćaj na tako prometnim mestima, prepisati recept od gradova u kojima to postoji decenijama ( npr. Brisel, Antwerpen,...). Podzemni prolaz za pešake kod nas ne radi posao, nema lifta. Kako osoba sa invaliditetom da prodje od Bazara do Norka????
  • realno

    10.03.2017 23:17
    Ne treba osudjivati zenu,mozda je zurila na miting po sendvic i vodu.
    Salu na stranu realno, ako se dokaze da je crveno svetlo bilo za pesake na semaforu , policija da joj napise krivicnu prijavu jer je ugrozila putnike u autobusu svojom bahatoscu i nepaznjom, a vozac autobusa privatnu tuzbu za stres i obavezno na bolovanje. Ako je stara i nesposobna da se brine o sebi neka se ne krece sama po gradu.Ako nema nikoga svog bliznjeg postoje ustanove za socijalni rad. Svega ima samo ovom narodu pameti fali.
    Policija i onako najavi dan u mesecu kada vrse kontrolu pesaka koji prelaze van pesackog i na crveno svetlo na semaforu. Jako pametno nacelnice saobracajne policije . Nema sta.
  • alias

    10.03.2017 22:28
    погодак!
    A јуче сте објавили:

    http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/157904/Svaki-cetvrti-poginuli-u-saobracajkama-stariji-od-65-godina.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika