Dva udesa i požar u Novom Sadu, muškarac se nagutao dima

Jedan muškarac nagutao se dima u požaru, a dvojica su povređena u nezgodama koje su se u subotu dogodile u Novom Sadu.
Najpre je u udesu oko 10 časova u Narodnog fronta povredu glave zadobio 80-godišnji starac. Na njega je naleteo biciklista, a kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, starac je prevezen u Urgentni centar nakon zbrinjavanja na licu mesta.
 
U požaru koji je izbio oko 16:30 u Ulici Alberta Tome na Grbavici povređen je 64-godišnji muškarac. On je, usled inhalacije dima, zbrinut i prevezen u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, dodaje dr Bursać.
 
Kasno sinoć, oko 23:30, 26-godišnji muškarac povređen je u nezgodi koja se dogodila na Bulevaru Jaše Tomića, kod Avia pumpe. Njega je lekarska ekipa zbrinula s sa lakšim povredama glave prevezla na dalju dijagnostiku u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika