Tukao i silovao Novosađanku, prijava i zbog krađe kola i droge

Novosađanin D. P. (40) uhapšen je zbog sumnje da je silovao jednu Novosađanku.
Zbog sumnje da je tukao i silovao dvadesetdevetogodišnju devojku, određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.
 
Protiv njega će biti podneta krivična prijava i za krađu "alfa romea" koji je novosadska policija, u saradnji sa Policijskom upravom u Somboru, ubrzo pronašla u Kuli i vratila vlasniku.
 
Kod D. P. je pronađen i kokain pa će protiv njega biti podneta odgovarajuća prijava.
  • marko

    01.04.2017 18:19
    Bedni ste
    Najgore od svega je sto je doticni izasao pre godinu dana sa 15godisnjeg sluzenja kazne
  • Novosađanka

    31.03.2017 08:35
    država koja ne voli žene
    Kazne za zločince su preblage, ovoj vlasti u Srbiji žene ne trebaju pa se tako balkanski i odnose prema njima.
    Sve kazne su preblage, a ako je neki zločin ispraćen medijima, čim se završi proces oni spuste kaznu za 5 godina kao Musiću. Ubica Marije Jovanović je silovatelj povratnik, koji je ubio siroto dete, a komšije nisu obaveštene da je silovatelj. Baza informacija silovatelja se još ne puni iako je fondacija Marije Jovanović više puta na to ukazivala. Silovatelji dobijaju najblaže kazne.Sramota
  • kiklop

    30.03.2017 17:56
    pa dobro
    ništa nije strašno uradio pustite ga a kad ubije nekog onda će ga apelacioni sud pomilovati.strašno.strašno.strašno.ima li av države pravne? neeeeeeema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika