Prijava protiv žene koja je ukrala torbicu sa bicikla na Novom naselju

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv 52-godišnje Novosađanke, osumnjičene za krađu.
Ona se tereti da je u ulici Seljačkih buna, na Novom naselju, ukrala torbicu sa novcem, mobilnim telefonom i ličnim dokumentima koju je jedan Novosađanin ostavio na biciklu.
 
Krađu su snimile sigurnosne kamere sa obližnje zgrade.
 
Snimak na kojem se vidi kako žena, koja je šetala sa detetom, krade torbicu sa bicikla, prethodnih dana se proširio društvenim mrežama.
 
Inače, incident se dogodio na mestu na kojem je protekle nedelje nelegalno posečeno drvo ringlova, a u trenutku dok je o događaju izveštavala ekipa Radio-televizije Vojvodine.
  • Vlada

    18.04.2017 10:04
    @NS

    Ako pod 'bicikli' misliš na bicikl, mene baš zanima šta je to 'neobezbeđeno mesto' na kojem je parikran i o kojem se to 'mogućem prekršaju' radi.
  • Paja

    17.04.2017 11:18
    Što se ostavi na ulici može da se tretira kao nađena stvar? Neko bi poneo kad - tad, bakica je računala "bolje ja nego onaj drugi".
    (A daleko smo od civilizacijske zrelosti ravnanja po smernicama tipa "ne poželi tuđe")
  • Ja

    15.04.2017 15:19
    Pozdrav za gospodina NS
    Gospodine rekli ste da su to prekršaji samo da vam razjasnim.Kamera pripada školi Soho kao i ta ograda.Rtv vozilo se moralo tu parkirati ,sa obzirom da je tu parking naznacen...Bicikl je od coveka koji je tu zastao da vidi šta se dešava dok je žena ukrala torbicu novinaru koji izvještava.Tako da ukoliko niste upućeni u čelu priču molim vas nemojte širiti dezinformacije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika