Dvojica Novosađana uhapšena zbog droge i oružja

Novosadska policija je, u odvojenim akcijama, uhapsila dvojicu osumnjičenih zbog trgovine drogom.
Dvojica Novosađana uhapšena zbog droge i oružja
Foto: Pixabay
U kući i pomoćnim prostorijama A. M. (39), otkrivena je 61 sadnica indijske konoplje i oprema za uzgajanje ove biljke. Policija mu je odredila zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, uz krivičnu prijavu.
 
Za isto krivično delo osumnjičen je i D. K. (27), u čijoj je kući policija pronašla oko 367 grama marihuane, 67 tableta "trodona" i digitalnu vagu. Pretresom je pronađena i nelegalna malokalibarska puška, pa se D.K. tereti i za nedozvoljeno držanje oružja.
 
Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.
  • slatko malo

    22.04.2017 14:32
    ...
    gde ima tu ima i pravde, kadija sudi a sudija kudi..
  • Adice

    21.04.2017 22:47
    ...
    Prvi komentar! Ne sudi nikome da ti ne bude sudjeno!!!
  • ns

    21.04.2017 08:15
    dok član sns-a po difoltu ima komada oružja kolko ima godina ovde se hapse magovi i vračevi narodni apotekari, pre svega treba zabraniti ljude koji su članovi ove mafijaške organizacije, zabraniti im pravo na život, a pustiti biljke da žive nisu one krive što su pametnije od ljudi na vlasti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika