Preminuo begunac ranjen prilikom otimanja pištolja od novosadskog inspektora

Branko Banjac (49), koji je ranjen u glavu nakon okršaja sa policijskim inspektorom u centru Novog Sada, preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine, potvrđeno je za 021.rs u toj zdravstvenoj ustanovi.
Preminuo begunac ranjen prilikom otimanja pištolja od novosadskog inspektora
Foto: Žarko Bogosavljević
On je pre nedelju dana teško ranjen, nakon što je napao inspektora i pokušao da mu otme pištolj. Od tada Banjac se nalazio u komi i u životnoj opasnosti.
 
Kako je saopštila novosadska policija, za njim je bila raspisana centralna poternica Osnovnog suda u Novom Sadu zbog izdržavanja kazne zatvora, a inspektor kriminalističke policije pokušao je da ga uhapsi.
 
Banjac je javnosti najpoznatiji kao investitor koji je u Novom Sadu prevario više građana tako što im je prodavao stanove koji su kasnije dospeli u postupak izvršenja zbog njegovog duga kao investitora.
 
Više o tome OVDE.
  • Dragana

    21.04.2017 22:28
    Iskreno saučešče porodici
    Imala sam sreću da nedavno upoznam jednog divnog i pristojnog gospodina, a to je baš vaš "kriminalac" Branko. Iako je u pitanju bila potencijalna trgovina nekretninama, ostao mi je u sećanju kao jedan od retko pristojnih i normalnih ljudi u današnje vreme.
    A to dragi moji gramzivi prodavci svojih nekretnina, koji za šupu na dobroj lokaciji mislite da ćete dobiti kule i gradove, silno se varate, pa su vam onda svi krivi. Do juče ste živeli u užericama od naboja, a sada bi da se selja popapuči i obogati.
    Ovaj čovek nikoga nije prevario, tvrdim, SEM ONOG KO JE BIO GRAMZIV. Neka mu je laka zemlja i iskreno saučešće porodici
  • q

    21.04.2017 20:56
    zamalo da poslujemo,bog me pogledao pa nisam...bio bih beskucnik...
    njemu neka je bog u pomoci a prevarenima saucesce,iskreno mi je zao-prevarenih ljudi,
    kao sto vidimo nema neke koristi on trenutno-serem mu se na veselje kojim se veselio dok je unistavao tudje zivote...
    porodici i prijateljima koji zale: zasto ga niste sprecili ako ste ga voleli?
  • Loco

    21.04.2017 18:57
    Da nije i ovaj šerif jedan od oštećenih, pa iskoristio značku da mu po zakonu smesti među oči.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika